Bizimkini raftan alıp kutuya koyamadı herhaldeHazırlanıyor aşamasında bile değil
benimki hala aynı tam 11 de almıştım, teslim edilene kadar garantisi yok umutlanmıyorum o yüzden.Acaba![]()
Bizim şubeye gelirse Aras kargo üşengeç iade ile uğraşmaz. Hiç kargodan dönen ürünum olmamıştı en kötü bir ilk olur. Annem için aldım. Bir orta segmen kullansin keşke gelsebenimki hala aynı tam 11 de almıştım, teslim edilene kadar garantisi yok umutlanmıyorum o yüzden.
valla verilse keşke benimkide, hepsijet bölge müdürüyle iletişimim var işim sebebiyle teslim edildiye çektirir sabah gider alırımBizim şubeye gelirse Aras kargo üşengeç iade ile uğraşmaz. Hiç kargodan dönen ürünum olmamıştı en kötü bir ilk olur. Annem için aldım. Bir orta segmen kullansin keşke gelse
40 yılda 1 gerçek indirim görünce hata mı var, yanlışlık mı var, iade olur mu diye doğal olarak korkuyor millet. Bence hepsi teslim edilecekYanlışlıkla gerçek indirim yapmışlar![]()
Ben bile ikinci elden 16'ya aldım. Bu fiyata bedava...sepette premium a özel 250tl daha kupon var
Alıntıyı görüntüle
Zaten çoğu insan 16 17 den satmaya başlar.Ben bile ikinci elden 16'ya aldım. Bu fiyata bedava...
Aynı gün teslim olanlar erken gönderiliyor gerisi de akşama doğru kargolanirbenimki hala aynı tam 11 de almıştım, teslim edilene kadar garantisi yok umutlanmıyorum o yüzden.