Byte
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 438
Biz millet olarak her şeyi ne kadar abartıyoruz. Bırakın üstüne düşmeyin sonra bu paralara bir çöp bulamazsınız.
Biz millet olarak her şeyi ne kadar abartıyoruz. Bırakın üstüne düşmeyin sonra bu paralara bir çöp bulamazsınız.
valla ben de sadece tüketiciyim keşke yardımcı olabilecek bir konumda olsaydım, önerim tüketici hakem heyetine başvurmanız olabilir yani onlar böyle durumlara bakıyorlar mı bilmiyorumHocam benim 1 ekimde aldığım airpords hala gelmedi ilk 2 gün yolda gösteriyordu 4 ekimde teslimat diyordu bugünse baktığımda teslimat tarihi şu anda mevcut değil diyor müşteri temsilcisi yardımcı olmuyor ne olduğunu biliyormusun bu zamana kadar bekletip iptal mı ederler.
vebali sanadır 500 sayfa oldu @thepublicmanAlıntıyı görüntüleBu konudan sonra Amazon çalışanlarının hali
Depo çalışanlarını bilmiyorum ama müşteri ilişkileri ekipleri gerçekten az maaş alıyor en son asgari ücretin biraz üstüydü mezun olduğumda iş bulmak için başvurmuştumAlıntıyı görüntüleBu konudan sonra Amazon çalışanlarının hali
aynen amazondan sanki kimse sipariş vermiyor suyu bile amazondan alan varvebali sanadır 500 sayfa oldu @thepublicman
kanka hayırlı olsun kulaklık gün geçmiyor ki yeni arıza vermesin şimdide çıt diye ses geldi kapandı müzik dinlerkenSsh deki sonar uygulaması gibi düşün
ss kulaklıklarıda mekanik sıkıntı yok fakat sonar başı başına problemkanka hayırlı olsun kulaklık gün geçmiyor ki yeni arıza vermesin şimdide çıt diye ses geldi kapandı müzik dinlerken
nasıl yok kanka gelen kulaklığın ses tekeri bozuk kısınca sol çok daha fazla kısılıyor cızırtı yapıyor tekeri ellersenss kulaklıklarıda mekanik sıkıntı yok fakat sonar başı başına problem
Hocam yarıldım gülmekten.
Çalışanlar temsili.Alıntıyı görüntüleBu konudan sonra Amazon çalışanlarının hali
Rengi doğruMerhaba Mouse geldi ama skatezlerinin rengi bana tuhaf geldi normalde beyaz değil miydi?
Bende ki gibi gelmiş pislik kir içindeMerhaba Mouse geldi ama skatezlerinin rengi bana tuhaf geldi normalde beyaz değil miydi?
Bence sıfır ayarındaysa üründe sorun yoksa kutu içeriği eksiksiz ise bir ıslak mendil ile 2 dakika da çözülebilecek bir şeyBende ki gibi gelmiş pislik kir içinde