halilbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 113
Visa kart + ürün altındaki 2k kupon ile iyi fırsat. Yaz başında 21.5k ya almıştım.
evet, premium visa kart ile 2000, kupon 2000 düşürüyor.Premium mu lazım düşmüyor çünkü
Hocam temmuz ağustos ayında tüm servisler en az 2 hafta bekletiyordu. Şuan bu sıkıntı olmaz diye düşünüyorumTcl servisi pek yok diyorlar. Bir arkadaş tv almış bir aydır servis bekliyorum kurulum için gelmediler diyordu. Adana'da servis sıkıntılı Tcl için sanırım.
Servis ne kadar zamanda geldi klima için?
Hb yorumlarında 1 yıldız olanlar hep servis şikayeti. Maalesef servis işi kötü olduğu için almak istemiyorum. Salondaki klima 9 yıllık, artık wifi ile telefondan açıp kapatabileceğim bir model almak istiyorum salona, çocuk odasında kaira var wifili, tcl servisleri korkutuyor. Olmadık şeye para istemişler, duvarı yanlış delip gitmişler vs vs. Çok can sıkıcı. Markanın servislerini denetlemesi lazım.
Hocam ben de adanadayım. Kurulum için servis değişiyor mu bilmiyorum ama hemen geldiler.Tcl servisi pek yok diyorlar. Bir arkadaş tv almış bir aydır servis bekliyorum kurulum için gelmediler diyordu. Adana'da servis sıkıntılı Tcl için sanırım.
Hb yorumlarında 1 yıldız olanlar hep servis şikayeti. Maalesef servis işi kötü olduğu için almak istemiyorum. Salondaki klima 9 yıllık, artık wifi ile telefondan açıp kapatabileceğim bir model almak istiyorum salona, çocuk odasında kaira var wifili, tcl servisleri korkutuyor. Olmadık şeye para istemişler, duvarı yanlış delip gitmişler vs vs. Çok can sıkıcı. Markanın servislerini denetlemesi lazım.
Direkt bilkom mu aramıştım unuttum ama.Hocam ben de adanadayım. Kurulum için servis değişiyor mu bilmiyorum ama hemen geldiler.
hocam bildirimler hangi kanaldan geliyor ? tg mi whatsap mı linki atar mısınız özelden ?Visa kart + ürün altındaki 2k kupon ile iyi fırsat. Yaz başında 21.5k ya almıştım.
Tcl servisi pek yok diyorlar. Bir arkadaş tv almış bir aydır servis bekliyorum kurulum için gelmediler diyordu. Adana'da servis sıkıntılı Tcl için sanırım.
36 m2 odada kullanıyorum şuan hemde silopi gibi bir cehennemde. Servis 1 günde geldi kurdu.Performansından korkuyorum ya. TV aldım çok sevmiyorum bunu da sevmem falan.
bilkom aranıyor, kayıt oluşturuluyor görevli gelip montajı yapıyor.Hocam ben de adanadayım. Kurulum için servis değişiyor mu bilmiyorum ama hemen geldiler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Direkt bilkom mu aramıştım unuttum ama.
Serviste de aynı değil midir?bilkom aranıyor, kayıt oluşturuluyor görevli gelip montajı yapıyor.