BU MONİTÖRÜN EDERİ NEDİR ?

İkinci elde çok fazla ürün gördüm. Ondan kabaca fiyat vermek istedim. Aslında sıfırı 8-9 bin arası şu anda bunun. Ona göre biraz kırdım ama arkadaş zaten temiz kullanmış sanırım. 27 inç 1080p monitörler genelde 60-75hz olsa bile 2. elde 3.5-4 civarı satılıyor. Ona göre 240hz ve 0.1ms de göz önünde bulundurarak söyledim. Tabii pazarlığı da var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet maalesef bende de 2 adet var 27 inç ikisi de 1080p
hocam çok temiz kullandım ama ederi 5 den aşşağı olursa üzer ya o zaman imkanlar buna el verdi ama satacağım hayırlısıyla

dediğin fiyattan çok daha fazlası eder elimde 2 tane 180 hz monitör vardı 4K ya ikiside 1 gün ilanda kalmadı manyak arayıp soran vardı
buradan mı sattınız ben bunu tahmini 8-9 arası fiyattan koymak isteerim

hocam çok temiz kullandım ama ederi 5 den aşşağı olursa üzer ya o zaman imkanlar buna el verdi ama satacağım hayırlısıyla
5.600'e koy. İndirim isteyen olursa 5'e düşersin. Benim düşüncem bu yönde. İstersen bekle başkaları da bakıp fiyat yazsın.

5K ya da 6K ya kargoyu da karşıya itelersen bence iyi fiyata satmış olursun.

anladım hocam 5 e koyarız ve hütçem 40-60 k arası monitör almak istiyorum OLED 4 K öneriniz varsa mutlu olurum
Şahsen ışık yanması sorunları nedeniyle kimseye OLED önermiyorum. Riske girmeyi pek sevmem o yüzden kimseyi de riske atmayı sevmiyorum. Konusunu açın bilgili kişiler artı eksileriyle yönlendirir. Ben olsam 4k güzel bir 32-34 veya 27 hangisine alışıksanız ondan çekin derim.

buradan mı sattınız ben bunu tahmini 8-9 arası fiyattan koymak isteerim
https://www.idefix.com/lenovo-legio...u-p-5388605?vendorId=5147&ref=akakce&v=1.13.3

8-9'a bazı 1440p monitörler bunlar hocam.

Şahsen ışık yanması sorunları nedeniyle kimseye OLED önermiyorum. Riske girmeyi pek sevmem o yüzden kimseyi de riske atmayı sevmiyorum. Konusunu açın bilgili kişiler artı eksileriyle yönlendirir. Ben olsam 4k güzel bir 32-34 veya 27 hangisine alışıksanız ondan çekin derim.
hocam bahsettiğiniz durumu buradan başka arkadaşlar da dedi ama LG ULTRA Gear serisi önerenler oldu ne düşünüyorsunuz

https://www.idefix.com/lenovo-legio...u-p-5388605?vendorId=5147&ref=akakce&v=1.13.3

8-9'a bazı 1440p monitörler bunlar hocam.
hocam bütçem 40-60 k arası o aralıkta monitör öneriniz var mıdır. ?

hocam bahsettiğiniz durumu buradan başka arkadaşlar da dedi ama LG ULTRA Gear serisi önerenler oldu ne düşünüyorsunuz
OLED konusunda ben de pek bilgili değilim hocam. Konusunu açın bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,355
Üyeler
190,736
Son üye
Bburakgrp
Geri