Steam hesabım ortalama kaça gider ?

Bende öyle düşünüyorum max 4k eder diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂 hocam 2 dürüme okeyim
Yani takıntılı birini bulursanız iyi fiyata satabilirsiniz yada gariban ahı alicaksiniz 😃

Bende öyle düşünüyorum max 4k eder diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

😂 hocam 2 dürüme okeyim
3 durum 1 durumun yarisi yenmis + 1l ayran tek yudum alinmis hayirli olsun yarin noter

Hocam ben şöyle diyim steamde hikayeli oyunları değere katmayı mantıklı bulamıyorum çünkü hem crack hem paylaşımlı oynayabiliyorsun kaliteli online oyunların varsa sağlam edebilir bakmadım ama eve geçince bakayım 5 dolar arti yarım ekmek dönere ne dersin?
zaten çok hikayeli oyunum yok god of war resident evil vs var onlarda aile kütüphanesinden ben miras olarak almak isterim hikayeli olsun online olsun fark etmez maksat bırakabileceğim eğlenebilecekleri bir hesap olsun

zaten çok hikayeli oyunum yok god of war resident evil vs var onlarda aile kütüphanesinden ben miras olarak almak isterim hikayeli olsun online olsun fark etmez maksat bırakabileceğim eğlenebilecekleri bir hesap olsun
Hocam toruna daha min 40 sene var gibi o seneye Steam nolur Allah bilir daha farklı bir şey bırakmayı deneyebilirsin 😃

Efootball oyununda mesela çok iyi kadrosu olanlar hesabı 20-30 bin liraya satabiliyor hiç başka oyun olmasa bile steamde. bu biraz da oyun içi hesap degerleriyle alakali. Önemli olan oyunlar değil oyun içi satın alımlar.

arkadaşlar alan kişinin tum pahalı oyunları oynuyor olması lazımkı pahalıya satsın oda zor

Cs seçkin vardır ban yoktur
Gitmez hocam. Steam hesabı alım satımı güvensizlik oluşturduğu için kimse almaz. Çünkü çok kolay geri alınabilir, dolandırılmaya açık bir satıştır. Ayrıca Steam calculator doğru fiyatlandırmalar vermez.

Türkiyede satman çok zor. yurt dışından alıcı bulursan belki gider. lowest priceden biraz düşer öle satabilirsin. tabi onunla uğraşmakda ayrı iş. bana kalırsa satmayın torunlarınıza emanet edin :D. bi aralar bende düşündüm satmayıda. satmak çok zor bide benim hesap 900 dolar gözüküyo. o kadar fiyata kimse hesap falan almaz yurt dışıda dahil.

Geri