MasterChief
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Çoklu Konu, Spam
- Bütçe
- 50000
2k bence 39inç ne bilim güzel gelmiyor gözüme 4k falan olsa bir nebzeAlıntıyı görüntüleAlacağım ama yorumunuz varsa seve seve dinlerim iyice alınır mı kuzenim aldı ve çok memnun
Hocam benim sistem 4K açar ama oyuna göre zorlayabilir o yüzden iki kağıda yeni nesil OLED teknolojisi kullanılmış bir monitör almak bana mantıklı geldi bütçem olduğu için farklı seçeneklerim de var ama uzun süre düşündükten sonra bunu almaya karar verdim tabii ki de dört kağanın zevki ayrı hak veriyorum ama kişinin tercihine göre değişiyor2k bence 39inç ne bilim güzel gelmiyor gözüme 4k falan olsa bir nebze
49 ınc onu almam hocam o modeller sıkıntılıBuna 50k vermek yerine daha geniş 49 inç monitör alırım.
Şunlar gibi:
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
Bütçem varken oled yeni nesil üretilmiş panel kalitesi iyi olan bir monitör almak varken 20 k aşşa düşüp onu almam bütçem varken yenisini alırımBuna 50k vermek yerine daha geniş 49 inç monitör alırım.
Şunlar gibi:
Monitör Fiyatları - Epey
Epey.com monitör özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun monitörü bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com