🔥İndirim GIGABYTE Z790 D Anakart 5839TL 🔥🔥🔥

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,309
İ5 K serilerine overclock için fazlasıyla yeter ama 14900k takıp üstüne oc yapma planı olan varsa o kadar üst seviye de değil 😀
😂 Yok o kadar değil i5 14600kf var bende. Soketler zaten ölü soket bu yüzden yıllar geçtikçe OC yapıp kullanabildiğim kadar kullanmak istiyorum onun için sordum.

Son düzenleme:
😂 Yok o kadar değil i5 14600kf var bende. Soketlere zaten ölü soket bu yüzden yıllar geçtikçe OC yapıp kullanabilirim kadar kullanmak istiyorum onun için sordum.
Elinde iş görür bir B serisi varsa geçmeye değmeyebilir ama H serisi varsa veya hiç anakart yoksa alınır bu fiyata çok iyi zaten.

• RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (2x16GB) DDR5 5600 MHz CL36
  • SSD: WD Blue SN570 1 TB PCIe Gen3 NVMe M.2
  • İşlemci Soğutucu: Thermalright Frost Commander 140
  • Kasa + PSU (750W): XPG Valor Mesh Siyah RGB Mid Tower + 750W 80+ Gold
  • Ekran Kartı (GPU): INNO3D GeForce RTX 5060 Ti TWIN X2 OC WHITE 16GB GDDR7
  • 14600kf artı bu anakart iyi olurmu

merhaba bu anakartı almayı düşünüyorum güzel mi sıkıntısı varmı
1 ay önce aldım yaklaşım 1 aydır kullanıyorum ama Bi sıkıntısı yok İ5 14600kf ve rtx 3080le beraber kullanıyorum hiç sorun çıkartmıyor. Almayı düşünüyosan alabilirsin. İstersen birde senin için sistemi teste sokup işlemcinin gücünü kesiyor mu kontrol edebilirim.

1 ay önce aldım yaklaşım 1 aydır kullanıyorum ama Bi sıkıntısı yok İ5 14600kf ve rtx 3080le beraber kullanıyorum hiç sorun çıkartmıyor. Almayı düşünüyosan alabilirsin. İstersen birde senin için sistemi teste sokup işlemcinin gücünü kesiyor mu kontrol edebilirim.
çok teşekkürler alma fırsatim kaçti indirimdeydi yazdiģim zaman maaşım yatmadiği için alamadim

çok teşekkürler alma fırsatim kaçti indirimdeydi yazdiģim zaman maaşım yatmadiği için alamadim
Sağlık olsun hocam ara ara indirime giriyor geçen gün de gördüm ben hala almak istiyorsanız vatandaki fiyatını takip etmenizi öneririm, bir de akakçeden genel takibini yaparsanız çok daha ucuza alabilirsiniz

İ5 14600KF gibi güçlü intel işlemcileri kullanacaklar için süper fırsat, VTNOEM20 kodu ile bu fiyata düşüyor.
Bu kod her üründe geçerli mi?

Sağlık olsun hocam ara ara indirime giriyor geçen gün de gördüm ben hala almak istiyorsanız vatandaki fiyatını takip etmenizi öneririm, bir de akakçeden genel takibini yaparsanız çok daha ucuza alabilirsiniz
hocam bi ilan gördüm 14 bin tl temiz duruyor ilan i5 14600k ve asus rog strix b760-f wifi pazarlikla 12 bine alsam değermi

Geri