Düğün için beyaz eşya önerisi

Reaksiyon skoru
22
Dostlar başlıkta yazdığı gibi beyaz eşya ile ilgili çok bir fikrim yok ve baya bilgi kirliliği var. Bosch'a baktım aşırı pahalı geldi. her şeyi ben alacağım ona göre bir şeyler önerir misiniz.

Dostlar başlıkta yazdığı gibi beyaz eşya ile ilgili çok bir fikrim yok ve baya bilgi kirliliği var. Bosch'a baktım aşırı pahalı geldi. her şeyi ben alacağım ona göre bir şeyler önerir misiniz.
Gecen kuzenimin düğünü oldu. Gelin pipirikli kuzenim buzdolabına 90k , halılara tanesine 45 k verdirtti.

Hocam toplu olarak alırsanız mutlaka daha indirimli olur arçelikte falan bazen şunu şunu alana atıyorum kurutma makinesi bedava veya yüzde 50 indirimli gibi promosyonlar oluyor onları takip etmek gerek.

Altus almaya çalış her şeyde, Arçelik markasının alt ürünü. Fiyatları genel olarak makul ve servis fena değil. Küçük ev aletlerinde de Luxell, Sinbo ,Kumtel vs. tercih edebilirsin. Kadın bu markalara burun kıvırıp bir kere evleniyoruz, ben elaleme hava atıcam boşalt cüzdanı derse gönder babasının evine. Ne olduğunu erkenden anlayıp kurtulmuş olursun.

Hocam mağazaları gezin genelde stok boşaltıyoruz tarzı çok indirimler oluyor.Yanında da hediye veriyor baya uygun oluyor.Hangi şehirde yaşıyorsunuz?

Yerel beyaz eşya mağazalarına gidin, mediamarkt vs. değil. Düğün paketi veya beyaz eşya seti olarak satarlar. Fiyatlar internete göre biraz daha yüksek olabilir ama en azından ödemede kolaylık yapabilirler.
Buradaki 12 yaşındaki veletlerin de sosyal medyadan aldığı gazla gelecekteki eşinize saydırdığı saçma sapan yorumları dikkate almayın. Hatta burası uygun bir forum bile değil böyle ciddi konular için.

O iş öyle olmuyor dostum. Sevince yapicak bir şey yok.Kisaca fiyatlar eşine bağlı yani 😅

Kadının karakteri en iyi düğün arifesinde anlaşılır. Senle soğan ekmek yeriz diyen kadınların kilosu kadar altın istediğine şahit oldum çok kez. Varoş olduğunu anladiğin gibi kaçmak lazım bu durumda. Ölümden önceki son çıkış. Kuzenininin gözlerine iyi bak. Bir daha asla hayat enerjisi göremeyeceksin o adamda.

Kadının karakteri en iyi düğün arifesinde anlaşılır. Senle soğan ekmek yeriz diyen kadınların kilosu kadar altın istediğine şahit oldum çok kez. Varoş olduğunu anladiğin gibi kaçmak lazım bu durumda. Ölümden önceki son çıkış. Kuzenininin gözlerine iyi bak. Bir daha asla hayat enerjisi göremeyeceksin o adamda.
Birşeyi kaçırıyorsun. Kuzenim ödemiyor. Dayım ödüyor. 50 bin liralik havuzlu villada oturuyorlar. Kız evlenince çalışmayı bıraktı. Aşk böyle bir şey herhalde 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri