Çok yakın arkadaşımdan engel yedim

tam olarak aynisi degil ama bir benzer olayi yasadim, eskiden cok sevdigim bir grup vardi hani insanlarin sabah aksam konustugu turden ama sonra bir sebepten dolayi gruptan atildim ve o gunden sonra geceleri gozume uyku girmemeye ve icimde bir bosluk hissetmeye basladim, nasil atlattigimi soruyosaniz da aradan bir sure gecince hayat karsima yeni insanlar ve yeni ortamlar cikartti
niçin atıldınız

Arkadaşın Kızdı sanırım erkek olsa sanırım bu kadar umursamazdın. :D

Arkadaşın Kızdı sanırım erkek olsa sanırım bu kadar umursamazdın. :D
Erkek. Ama gerçek anlamda yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyodu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

niçin atıldınız
İşlerine gelmemiştir. Ben hep yaşadım. İyi biri olmaya çalışıyorum ki iyi biri olduğumu düşünüyorum. Kimseye bir yanlışım bi kötülüğüm olmamıştır. Ona rağmen böyle bırakıp gidiyolar. Üzülmek yerine sevinmek gerek aslında nasıl insanlardan kurtulduk diye. 1-2 gün yas tutarsın sonra yine hayatına devam edersin.

Al kardeşim dinle bunu

Okulda racon kesti zaten arkadaşlar ayırdı.
yakın zamanda unutacaksın seneye aklına bile gelmez hakediyorsa çak ağzına iki tane kafası yerine gelsin zaten ilerde herkes kendi derdinde olacak sinirle son güzel yıllarını mahvedeceğine hayatı akışına bırak

yakın zamanda unutacaksın seneye aklına bile gelmez hakediyorsa çak ağzına iki tane kafası yerine gelsin zaten ilerde herkes kendi derdinde olacak sinirle son güzel yıllarını mahvedeceğine hayatı akışına bırak
Unutmaya başladım bile neredeyse. Okulda yüzünü görünce sinir oluyorum sadece. Kavgada sinirden kendimi güzel açıklayamadım kendini hala haklı sanıyor. O içimde kaldı.

Geri