- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin kullandığınız modelin tepki süresi GtG mi MPRT mi ?Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet iyi memnunum.
Tufun yeni modelleri çıkmış onlara da bakabilirsin. Qhd 210 300 hz olarak.
Sizin kullandığınız modelin tepki süresi GtG mi MPRT mi ?Yaklaşık 1 senedir kullanıyorum gayet iyi memnunum.
Tufun yeni modelleri çıkmış onlara da bakabilirsin. Qhd 210 300 hz olarak.
1 Ms gtgSizin kullandığınız modelin tepki süresi GtG mi MPRT mi ?
bu monitör ile sizin monitörünüz arasında renk paleti vs fark var mı ? yoksa sadece hz farkı mı var1 Ms gtg
ben nbh100 kullanıyorum size de tavsiye ederim kendi ayağı işlevsiz bunların ne kadar pivot da olsa.
Her monitörün GtG ve MPRT değeri var. MPRT hareket bulanıklığını, GtG ise piksellerin ne kadar hızda renk değiştirdiğini temsil eder. GtG yüksek olursa ghosting olur, MPRT yüksek olursa görüntü bulanık olur. 360hz oled bile hareket bulanıklığına sahiptir. Çünkü MPRT değeri hala biraz yüksek. Yani ikisi de çok önemli.Sizin kullandığınız modelin tepki süresi GtG mi MPRT mi ?
Monitörden çok anlamadığım için soruyorum bu değer iyi mi kötü mü VG27AQML1A alınabilecek bir monitör mü yani ?Her monitörün GtG ve MPRT değeri var. MPRT hareket bulanıklığını, GtG ise piksellerin ne kadar hızda renk değiştirdiğini temsil eder. GtG yüksek olursa ghosting olur, MPRT yüksek olursa görüntü bulanık olur.
1000/240=4.1ms MPRT
AQML1A tepki süresi testinde 4.61ms GtG çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Değerler normal. IPS monitörler 4-7ms tepki süresine sahiptir. Bazı üst düzey modeller modelleri saymazsak genelde böyledir.Monitörden çok anlamadığım için soruyorum bu değer iyi mi kötü mü VG27AQML1A alınabilecek bir monitör mü yani ?
TeşekkürlerDeğerler normal. IPS monitörler 4-7ms tepki süresine sahiptir. Bazı üst düzey modeller modelleri saymazsak genelde böyledir.
Merhaba biraz zaman geçti kusura bakmayın ama VG27AQML1A modelini almaya karar verdim bir sorum olucaktı.ben nbh100 kullanıyorum size de tavsiye ederim kendi ayağı işlevsiz bunların ne kadar pivot da olsa.
minimum 50cmdir.