Wifi kendi kendine gidiyor

ahmetcnar1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
224
Arkadaşlar merhaba sorunum laptoptaki wifi bazen kendi kendine, bazen cs, lol gibi oyunlara girdiğimde bir anda kopuyor ve ağlar bile gözükmeyecek hale geliyor aygıt yöneticisine girdiğimde yanında bir ünlem içindede kod 10 hatası alıyorum. Sürücüleri kaldırdım yeniden kurdum çok şey yaptım ama hiçbiri kalıcı çözüm vermiyor bir oyuna girdiğimde (özellikle cs2) 30-40 saniye kopuyor ne yapabilirim önerilerinizi bekliyorum. wifi 6 adaptör önerisi de alabilirim usb li

Bende modemi güncellediğimde benzer bir sorun olmuştu birdahaki güncellemede düzeldi
bu sorun bu bilgisayarda yaklaşık 2/3 yıldır var modemi yeni değiştirdik ben daha önceden kablo kullandığım için sorun etmemiştim şimdi taşındığım için kablo kullanamıyorum

büyük ihtimalle 2 seçenek olabilir kendim de o tarz sıkıntılar yaşadım bilgisayarı açınca gidiyordu modem bilgisayar kapalıyken gitmiyordu ya kablolar arasında bir kopukluk var ya da alt yapı 50 Mbps ise internetin 100 Mbps ise sıkıntı yaşarsın

Bazı wifi adaptörleri windows 11 veya 10 da uyumsuzluk yapıyor mesela 10 sene önceden aldığım bi adaptör vardı :D win 10 ve 11 de sistemi başlattıktan 10 dk sonra düzgün çalışmaya başlıyordu

İnternetin zayıf olabilir. Veya kopuyordur. Komşulara sor, onlarda da oluyormu diye.
kanka bilgisayar diğer ağları bile görmüyor diyorum internetlik bir sorun olduğunu sanmıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

büyük ihtimalle 2 seçenek olabilir kendim de o tarz sıkıntılar yaşadım bilgisayarı açınca gidiyordu modem bilgisayar kapalıyken gitmiyordu ya kablolar arasında bir kopukluk var ya da alt yapı 50 Mbps ise internetin 100 Mbps ise sıkıntı yaşarsın
dediğini anlamadım internetim 1000 mbps ama dediğim gibi direkt laptopun wifi kısmı gidiyor gözükmüyor

Bazı wifi adaptörleri windows 11 veya 10 da uyumsuzluk yapıyor mesela 10 sene önceden aldığım bi adaptör vardı :D win 10 ve 11 de sistemi başlattıktan 10 dk sonra düzgün çalışmaya başlıyordu
bende onu düşündüm win 10 kullanıyordum 11 e geçtim yine aynı sorun anlamadım gitti

kanka bilgisayar diğer ağları bile görmüyor diyorum internetlik bir sorun olduğunu sanmıyorum

dediğini anlamadım internetim 1000 mbps ama dediğim gibi direkt laptopun wifi kısmı gidiyor gözükmüyor
Yanıtım geç kaldığı için geçerliğini kaybetti.

laptopun içini açabiliyorsan bi açıp ağ kartının kablolarını kontrol et istersen belki ondan kaynaklı olabilir.

laptopun içini açabiliyorsan bi açıp ağ kartının kablolarını kontrol et istersen belki ondan kaynaklı olabilir.
baktım da bir şey anlamadım. Aygıtı durdurup başlattığımda 2-3 dk çalışıyor sonra yine kapanıyor anlamadım gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri