🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Aldığın derece eğer bozuk değilse sadece insan derecelerini ölçebilir bu da 34-40 arası bir şey olması lazım onun dışındakileri ölçemez lo yazar
Yok görsel olarak yüksek veya normal olduğunda renkli olarak göstermesi lazım o ayrı bir özellik.
insan vücudundada ölçüm yapmıyor normal eski tarzla ölçüm yaptım

Almayın aldırmayın boş kutu göndermişler iade imkanı yok direk para yanıyor.

Almayın aldırmayın boş kutu göndermişler iade imkanı yok direk para yanıyor.
valla usb hub aldım arızalı çıktı video çektim iade ettiler parayı :) Aldığım kalan her şey sapasağlam geldi sorunsuz. Sadece gümrük çok sürüyor. Onunda shein'la ilgisi yok. Birde siz ne aldınız da boş kutu gönderdiler link var mı?

M2 SSD kutusu aldım içinde sadece kablo göndermişler desteğe yazdım ne diyecek bakalım fotoları gönderdim

M2 SSD kutusu aldım içinde sadece kablo göndermişler desteğe yazdım ne diyecek bakalım fotoları gönderdim
İlana ilk tıkladığında kablo tikli haldeyse sen kabloyu sipariş vermişsindir :D. İlanda resimdeki gelecek diye aldanmayın. 2-3 seçenekli oluyor bazı ilanlar.
8 hesap açıp bir sürü ürün aldım hem de kargo takipsiz hepsi eksiksiz elime ulaştı.

valla usb hub aldım arızalı çıktı video çektim iade ettiler parayı :) Aldığım kalan her şey sapasağlam geldi sorunsuz. Sadece gümrük çok sürüyor. Onunda shein'la ilgisi yok. Birde siz ne aldınız da boş kutu gönderdiler link var mı?
Kırılmaz cam aldım kırılmış bir biçimde geldi iade edecektim fakat iade ücretini biz karşılamıyormuyuz, siz desteğe mi yazdınız?

45w adaptör ve 240w 1m kablo aldım 320ye geldi
pahalı olmamış mı bana biri 70-80'e, diğeri 187'ye gelmişti. Tek hesaptan mı aldın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü ucuz tabi de yine de daha ucuz almak varken

pahalı olmamış mı bana biri 70-80'e, diğeri 187'ye gelmişti. Tek hesaptan mı aldın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her türlü ucuz tabi de yine de daha ucuz almak varken
Adaptör 197 olmuştu tek hesaptan diye aldım diye kablo fazla tuttu heralde

İlana ilk tıkladığında kablo tikli haldeyse sen kabloyu sipariş vermişsindir :D. İlanda resimdeki gelecek diye aldanmayın. 2-3 seçenekli oluyor bazı ilanlar.
8 hesap açıp bir sürü ürün aldım hem de kargo takipsiz hepsi eksiksiz elime ulaştı.
ürün bu zaten seçenek yok ve yorumları 5 yıldızdı hep

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,095
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri