PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem 34.999 TL!

Varan Bilgisayar'ın yaptığı en iyi sistemler RTX 4060 ve RX 9060 XT ekran kartına sahip. En iyisi yukarda.
PC Hocası GOAT sistemleri hep Vatan Bilgisayar ile yapar ve Intel işlemci kullanır. Vatan Bilgisayar ne yapmış etmiş bakmak lazım burası kritik. Mesela en iyi yaptığı sistem buydu. Bu sistemin benzeri 24.999 TL. vb. olursa eğer piyasa yıkılır:

Varan Bilgisayar'ın yaptığı en iyi sistemler RTX 4060 ve RX 9060 XT ekran kartına sahip. En iyisi yukarda.
hocam bu sistemi alip anakarti msi h610m e pro olarak degistirdim fakat genelde islemci bazli oyunlar oynadigimdan islemciyi yukseltmek istiyorum en mantikli yukseltme ne olur butce 10-15 civari bir de isinma problemim var cyberpunk oynarken islemci 82-83 derecelerde geziyor

piyasadaki hazır sistemleri görünce pek bir umudum şahsen ama bekleyelim görelim

Alıntıyı görüntüle
en son yaptığı buydu değil mi? Şimdi de 5070 9070 9070 XT üçlüsünden birini yapar gibi :)
1hafta sonra da vatanpc takçalıştıra özel bunun iyisini verdiydi 35k :D anakart z790 işlemci aynı 32gb ram, ekran kartı 3 fanlı 4070 super gigabyte. pchocası sistemi yanında balon kalmıştı(32.750tl çıkarmıştı)

Vatan Bilgisayar ile ortak çıkaracaksa güzel bir şeyler çıkarır bu adam ortaya. Mağazadan satışlı sabah 11de yapsın ekşam iş çıkışı mağazaya koşmak zor geliyor. Yanımda 11 yaşında oğluyla bekleyen adam bana abi diyor, bozuluyorum

PC Hocası GOAT sistemleri hep Vatan Bilgisayar ile yapar ve Intel işlemci kullanır. Vatan Bilgisayar ne yapmış etmiş bakmak lazım burası kritik. Mesela en iyi yaptığı sistem buydu. Bu sistemin benzeri 24.999 TL. vb. olursa eğer piyasa yıkılır:
Bunu ben aldim ama daha iyisi gelirse üzülürüm.

Söylediğiniz gibi 5070'li veya 9070'li bir sistem gelir. Bulabildiklerimizden 5 bin indirimli olur. Vatan yaparsa intel gelir.

taner hocamın gönderinin yorumlarında beğendiği yorumlara bakıldığında 30-40bin tl aralığında bi sistem olacağını tahmin ediyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,135
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri