Rx 9060 xt li sistemime hangi işlemci iyi gider

byabo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241
sa beyler yakın zamanda yeni bi pc alıcam benim bütçem 35k benim alacağım sistemin işlemcisinin r5 7500f olmasını istiyorum fakat bütçeyi aşıyor onun yerine i5 14400f almak istiyorum ama korkuyorum ya senkronize çalışmazlarsa yada daha düşük bir performans verirse sizce ne yapmalıyım?

sa beyler yakın zamanda yeni bi pc alıcam benim bütçem 35k benim alacağım sistemin işlemcisinin r5 7500f olmasını istiyorum fakat bütçeyi aşıyor onun yerine i5 14400f almak istiyorum ama korkuyorum ya senkronize çalışmazlarsa yada daha düşük bir performans verirse sizce ne yapmalıyım?
ekran kartı 9060xt

Yakın zamanda sistem alacağınızı söylemişsiniz Kasım indirimlerini bekleyebilirsiniz.

Sorun olmaz. Amd ilerisi için ideal başka bir cacığı yok. Hangisi ucuz ise al geç. Abarttılar bu intel amd işini.

Kasımı bekle hele.

sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklediğime değermi hocam adam gibi istediğim bir pc bulabilirmiyim
Bu sistemleri beklemende fayda var yine. Kasım'dan önce çıkar. Çok iyi şekilde takip et. Çıkış tarihi vb. belli olduğunda beni etiketle.

Bu sistemleri beklemende fayda var yine. Kasım'dan önce çıkar. Çok iyi şekilde takip et. Çıkış tarihi vb. belli olduğunda beni etiketle.
tamamdır hocam

sağolun hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beklediğime değermi hocam adam gibi istediğim bir pc bulabilirmiyim
Mutlaka olur. En azından 2-5k ucuz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,237
Üyeler
183,079
Son üye
Eyelpi7
Geri