Mavi Ekran Your device ran into a problem and needs to restart

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,768
your device ran into a problem and needs to restart
arkadaşım bu hatayı alıyor valorant ya da pubg gibi oyunları açınca. video ve minidump dosyalarını bıraktım aşağıya

Minidump

Video

olayı yaşayan benim valorant açılır açılmaz bunu yapıyo format atmama rağmen ve şu an da yağtığım masa üstündeki ayarları sıfırlıyo windowsu kırduğum ssd nin hasar gördüğünü düşünüyorum bugün sabah bir işlemci fanı kasaya takılıyken yandı yardımcı olursanız sevinirim

your device ran into a problem and needs to restart
arkadaşım bu hatayı alıyor valorant ya da pubg gibi oyunları açınca. video ve minidump dosyalarını bıraktım aşağıya

Minidump

Video
Arkadaşının bilgisayarında virüs var. Sorun Valorant Vanguard kaynaklı gibi. Minidump dosyanı inceleyemedim virüs var diye. Windows Güvenliği ile tam taratma yapsın bilgisayarı. Sonra Valorant Vanguardı kaldırıp tekrardan kursun.

Arkadaşının bilgisayarında virüs var. Sorun Valorant Vanguard kaynaklı gibi. Minidump dosyanı inceleyemedim virüs var diye. Windows Güvenliği ile tam taratma yapsın bilgisayarı. Sonra Valorant Vanguardı kaldırıp tekrardan kursun.
format attı komple hocam yine durum aynı valoyu daha yeni kurdu

format attı komple hocam yine durum aynı valoyu daha yeni kurdu
Bu Minidump dosyasını ne zamandan kalma? Sistem virüs olarak algılıyor. Başka Minidump oluşturdu mu?

mediafire ile alakalı olabilirmi virüs olayı?
Alakası yoktur. Trojan diyor.
1760219842243.webp

Geri