İphone 12 pro vs İphone 15

Eror404

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
51000
3 senedir bende olan sıfır olarak aldığım iPhone 12 Pro cihazım yaklaşık 4-5 ay önce ahize problemi ve yaklaşık 1 ay önce de anakart ve Face ID sorunu çıkarttı. Bunları yaptırdım ama gerçekten çok pahalıya mâl oldu. ve halen sorun cıkartır dıye korkuyorum Sizce 12 Pro'yu satıp sıfır iPhone 15 mi almalıyım? Ve arasındaki fark olarak ve deneyim olarak ne kadar bir değişiklik hissederim?

ben senin yerinde olsam pro cihazdan normal cihaza geçmem hoş ikisi de 60 hz, eğer istersen temiz 14 pro bakmalısın

ben senin yerinde olsam pro cihazdan normal cihaza geçmem hoş ikisi de 60 hz, eğer istersen temiz 14 pro bakmalısın
Her şey hz değildir 15 ile 14 pro aynı işlemciye sahip ve 15 daha güncel bir telefon. ikinci el 14 pro alacağına sıfır 15 al daha iyi

Her şey hz değildir 15 ile 14 pro aynı işlemciye sahip ve 15 daha güncel bir telefon. ikinci el 14 pro alacağına sıfır 15 al daha iyi
yok zaten her şey hz değil 2 günde alışılıyor hatta ama kamera farkı bariz ortada ikisini de deneyimlemiş birisi olarak 14 pro tercihimdir tek dezavantajı lightning

hocam pro temızını bulmak bıraz zor ve 14 pro bıraz daha pahalı 2.el olmasına ragmen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benımde fıkrım o yonde hocam

yok zaten her şey hz değil 2 günde alışılıyor hatta ama kamera farkı bariz ortada ikisini de deneyimlemiş birisi olarak 14 pro tercihimdir tek dezavantajı lightning
evet hocam da sıfır cıhaz almak her zaman daha mantıklı zaten belırttıgım gıbı gunluk akıcılık lazım bana

hocam pro temızını bulmak bıraz zor ve 14 pro bıraz daha pahalı 2.el olmasına ragmen

benımde fıkrım o yonde hocam

evet hocam da sıfır cıhaz almak her zaman daha mantıklı zaten belırttıgım gıbı gunluk akıcılık lazım bana
0 alacaksan 15 al geç güzel cihaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,146
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri