Samsung Buds 3 vs Nothing CMF Buds Pro 2

Buds 3 silikonsuz ama öyle diyorsan tamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dışarı ses veriyor mu? Gürültü engelleme konusunda nasıl
ses seviyesi bana göre çok yüksek yüzde 50nin üzerine çıkamıyorum zaten,bu halde dışarı ses vermiyor
Gürültü engelleme bence güzel çalışıyor ama ilk defa böyle bi kulaklik kullandim o yüzden diğer kulakliklara göre nasıl bilmiyorum

Samsung iyi değil, Buds 2'den Buds 3 Pro'ya geçtim ses farkı çok az, malzeme kalitesi zayıf, kulakta da durmuyor (bu benle alakalı olabilir, 3 silikonuyla da denedim ancak hem rahatsız ediyor hem durmuyor) bu sebeplerle iade ettim. 3-4 senelik Buds 2'ye geri döndüm kullanıyorum. Kıyasladığınız diğer modeli bilmiyorum ama Buds 3'e para vermeyin derim
Ses konusuna katılmıyorum, buds 2 ile buds 3 pro arasında bariz ses farkı var.

Ses konusuna katılmıyorum, buds 2 ile buds 3 pro arasında bariz ses farkı var.
S24U ile kullanıyorum, Buds 2'de de Dolby ses + 24KHZ mi ne ses açılabildiğinden (Buds 3 Pro'da da bunlar açıktı) Buds 2 zaten bir kalem üste çıkıyor, Buds FE dengi 3 senelik bir kulaklıktan 5-6K'lık, yaklaşık 4 kat daha pahalı ve son model bir ürüne geçince ses kesinlikle beklentiyi karşılamıyor. aradaki fark %10-15 bile değildi diyebilirim

Buds 3 silikonsuz ama öyle diyorsan tamam

Dışarı ses veriyor mu? Gürültü engelleme konusunda nasıl
S24FE yanında hediye ettiler Buds 3'ü, Pro'sundaki durumdan dolayı açmadan sattım. Silikonsuz daha rahattır yüksek ihtimal kulağa oturur ama bu sefer de ANC ve dışarıya ses verme muhabbeti nasıl olur bilemedim

Son düzenleme:
İyi iyi baya memnunum
Ben alacaktım ANC hakkında çok olumsuz yorum gördüm baya şüphe ettim şuan. Metroda falan kullanacağım için önemli benim için ses almaması ve vermemesi

Bence nothing markası tam bir balon.
Bütün tws kulaklıkların genel olarak kulağıma oturmama gibi bir problemi var kabulüm.
fakat nothingin içinden çıkan farklı başlıklarda bi fark oluşturmuyor. nerdeyse aynı boyuttalar.
Ayrıca ben insanları duymak istemediğimden anc açıyorum.
her yanıma yaklaşanın sesinin anc açık olsa bile niye kulağıma veriyor anlamış değilim.
Anc yi kapatırsanda dışarıyı duy diye dip sesle beraber bir ses veriyor.
sanki elimde filtresiz bir mikrofon ve onu bağladığım hoperlörü kulağıma sokmuşum gibi oluyor
Bide 40 saat civarı kullanım vaad ediyor. Kutuyla beraber.
genel olarak %50 civarında sesi kullanan biriyim. 40 vermesinde 30 versin yada 25 versin isterim.
kutudaki bütün şarjın bitmesi + kulaklıkların bitmesi niye 20 saat bile sürmüyor.
Samsung çok daha üstün bu kıyaslamada.
samsung ta tek diyebileceğim yine belki benden kaynaklıdır kulağımdan çok çabuk düşüyor.
en ufak kafayı sallasam düşüyor.
şarj konusunda ama vaad eddiğini %80 oranında veriyor. İyi değer.
Şuanda da aktif olarak 3 tws kullanıyorum.
Huawei 6i
huawei buds se 3
Linktech se 19 diye bir ürün
sonuncu çok bilindik bir şey değil fiyatına göre eh işte bir ürün ama çok daha iyileri var
bence samsung alın hocam

Bence nothing markası tam bir balon.
Bütün tws kulaklıkların genel olarak kulağıma oturmama gibi bir problemi var kabulüm.
fakat nothingin içinden çıkan farklı başlıklarda bi fark oluşturmuyor. nerdeyse aynı boyuttalar.
Ayrıca ben insanları duymak istemediğimden anc açıyorum.
her yanıma yaklaşanın sesinin anc açık olsa bile niye kulağıma veriyor anlamış değilim.
Anc yi kapatırsanda dışarıyı duy diye dip sesle beraber bir ses veriyor.
sanki elimde filtresiz bir mikrofon ve onu bağladığım hoperlörü kulağıma sokmuşum gibi oluyor
Bide 40 saat civarı kullanım vaad ediyor. Kutuyla beraber.
genel olarak %50 civarında sesi kullanan biriyim. 40 vermesinde 30 versin yada 25 versin isterim.
kutudaki bütün şarjın bitmesi + kulaklıkların bitmesi niye 20 saat bile sürmüyor.
Samsung çok daha üstün bu kıyaslamada.
samsung ta tek diyebileceğim yine belki benden kaynaklıdır kulağımdan çok çabuk düşüyor.
en ufak kafayı sallasam düşüyor.
şarj konusunda ama vaad eddiğini %80 oranında veriyor. İyi değer.
Şuanda da aktif olarak 3 tws kullanıyorum.
Huawei 6i
huawei buds se 3
Linktech se 19 diye bir ürün
sonuncu çok bilindik bir şey değil fiyatına göre eh işte bir ürün ama çok daha iyileri var
bence samsung alın hocam
Aktif olarak kullandığınız modelin tam adı ne

Aktif olarak kullandığınız modelin tam adı ne
huawei freebuds 6i ve huawei buds se 3 ü aktif olarak kullanıyorum.
Neden 2 tane kullanıyorsun dersenizde.
Günde aralıksız 10 saat civarı takıyorum şarjı yetmiyor.
2. sine hemen geçiyorum.

huawei freebuds 6i ve huawei buds se 3 ü aktif olarak kullanıyorum.
Neden 2 tane kullanıyorsun dersenizde.
Günde aralıksız 10 saat civarı takıyorum şarjı yetmiyor.
2. sine hemen geçiyorum.
O modelleri neden önermediniz? Bir de silikonlu silikonsuz modeller hangi açılardan daha avantajlı biliyor musunuz

O modelleri neden önermediniz? Bir de silikonlu silikonsuz modeller hangi açılardan daha avantajlı biliyor musunuz
silikonsuz kulak içini ağrıtmıyor ama yalıtımı daha zayıf.
bide bazılarında kulakları terleyebiliyor silikonsuzda öyle bir muhabbet olmuyor.
Samsung ekosisteminiz varsa samsung almanız daha mantıklı.
yoksa huawei öneriyorum hocam

CMF nothing in yan markası sanırım malzeme kalitesi cok ust duzey birsey bekleme ama fiyat performans olarak iyi oldugunu duydum incelemelerde tek sıkıntı garanti sanırım yetkili serbis yok gibi bir şey

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,141
Üyeler
183,067
Son üye
Cenko
Geri