Ben balıkesirden dönerken kullandım hayatımın en pişmanlık yaşadığım sırlamaya girer bir kaç arkadaşım köye giderken kullandı onlarda pişmandı genel olarak sürekli bi olayları oluyo zaten twitterda felan olsun hep görüyorum benim gördüklerim bunlar istisnaları bilmiyorum yaşadıklarımı söyliyim dedimHer yer için aynısı söylenemez hocam.
Çift koltuklu seçeceksiniz, eğer yine olmuyorsa o otobüste kontenjan dolmuşturbulabildiniz mi indirimli bilet ben bulamadım
Ünide ilçede kalıyorum. Gideceğim yere kalkan tek otobüs metro yapacak bir şey yok zorunlu biniyom benAhiret turizm...
Diyelim ki ölmeden, mucize bu ya, varacağınız şehre geldiniz. Otogarda alacağı yolcu yoksa sizi otobanın kenarında bırakır. Yolcu azsa seferi iptal eder, devam etmez, başka otobüs beklersiniz saatlerce.
Hele metro otobüslerinin kendine has çorap,ter ve apış arası karışımı bir kokusu vardır ki, o deneyimden sonra koku alamayacağınız için umumi tuvaletlerde sorun yaşamazsınız hayatınız boyunca.
Tüm bunlara eyvallah diyorsanız, ben ölücüyüm kardeşim, bedava mezar bulsam girerim diyorsanız ,Allah şimdiden taksiratınızı affetsin.
konu dışında bir şey soracağım. kaptanlar haftada kaç sefere çıkıyor. hep farklı şehirlerde oluyorlar. bu işin kazancı nedir.arkadaşlar her otobüste max 4 koltuk 10 liradan satışa sunuluyor sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar reklam olsun diye söylemiyorum ALİ OSMAN ULUSOY
çok ama çok daha iyi