🔥İndirim 🔥Metroturizm Otobüs Bileti 10'TL🔥

Her yer için aynısı söylenemez hocam.
Ben balıkesirden dönerken kullandım hayatımın en pişmanlık yaşadığım sırlamaya girer bir kaç arkadaşım köye giderken kullandı onlarda pişmandı genel olarak sürekli bi olayları oluyo zaten twitterda felan olsun hep görüyorum benim gördüklerim bunlar istisnaları bilmiyorum yaşadıklarımı söyliyim dedim

Ahiret turizm...
Diyelim ki ölmeden, mucize bu ya, varacağınız şehre geldiniz. Otogarda alacağı yolcu yoksa sizi otobanın kenarında bırakır. Yolcu azsa seferi iptal eder, devam etmez, başka otobüs beklersiniz saatlerce.
Hele metro otobüslerinin kendine has çorap,ter ve apış arası karışımı bir kokusu vardır ki, o deneyimden sonra koku alamayacağınız için umumi tuvaletlerde sorun yaşamazsınız hayatınız boyunca.
Tüm bunlara eyvallah diyorsanız, ben ölücüyüm kardeşim, bedava mezar bulsam girerim diyorsanız ,Allah şimdiden taksiratınızı affetsin.

Ahiret turizm...
Diyelim ki ölmeden, mucize bu ya, varacağınız şehre geldiniz. Otogarda alacağı yolcu yoksa sizi otobanın kenarında bırakır. Yolcu azsa seferi iptal eder, devam etmez, başka otobüs beklersiniz saatlerce.
Hele metro otobüslerinin kendine has çorap,ter ve apış arası karışımı bir kokusu vardır ki, o deneyimden sonra koku alamayacağınız için umumi tuvaletlerde sorun yaşamazsınız hayatınız boyunca.
Tüm bunlara eyvallah diyorsanız, ben ölücüyüm kardeşim, bedava mezar bulsam girerim diyorsanız ,Allah şimdiden taksiratınızı affetsin.
Ünide ilçede kalıyorum. Gideceğim yere kalkan tek otobüs metro yapacak bir şey yok zorunlu biniyom ben

Bi tane memnunum diyen olmamış, Doğu'nun araçlar mükemmel valla. Antep - Elazığ arası Can Dersim Tuncelililer ile ayda 1 kez gidip geliyorum, hizmet, konfor, klima vs ne ararsanız on numara. Vaktinde de geliyor, soğukta sıcakta beklemiyorsunuz. 1 kişi de olsanız otogara giriyor. Arabalar max 1 senelik, bu sene 12-13 kere bindim her seferinde 2025 model araç geldi. Öz Elazığlılar falan da bu şekilde ama zirvesi Tuncelililer.

Bu arada Antep - İstanbul baktım, indirim denk gelmedi ancak gelse de bi bilet 1350TL, diğeri 10TL olacaktı total 1360TL. Dün gidiş dönüş aktarmasız Pegasus 2300'e aldım. 1K için 36 saat otobüs yolculuğu çekilmez. Ha Elazığ gibi uçakla gidemediğim bir yer olsa mantıklı olabilir

bende Ağustos'ta İstanbul'a Varanla gittim geldim. otobüsleri Man yeni modeldi. ikram,internet,klima,konfor açısından memnun kaldım. rota üzerindeki otogarlara hep girdiler 1-2 kişi içinde. yolculuk esnasında rahatsız edecek durum yaşamadık. önereceğim bir firma.

Aha tam benlik konu :D bu indirim olalı baya oldu ancak Ali Osman Ulusoy der geçerim.

arkadaşlar her otobüste max 4 koltuk 10 liradan satışa sunuluyor sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar reklam olsun diye söylemiyorum ALİ OSMAN ULUSOY
çok ama çok daha iyi

arkadaşlar her otobüste max 4 koltuk 10 liradan satışa sunuluyor sormak istediğiniz bir şey olursa özelden yazın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar reklam olsun diye söylemiyorum ALİ OSMAN ULUSOY
çok ama çok daha iyi
konu dışında bir şey soracağım. kaptanlar haftada kaç sefere çıkıyor. hep farklı şehirlerde oluyorlar. bu işin kazancı nedir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,580
Üyeler
183,307
Son üye
Deidara
Geri