Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 621
Ali Osman Ulusoy'a da bekleriz hocam her zaman içinBi tane memnunum diyen olmamış, Doğu'nun araçlar mükemmel valla. Antep - Elazığ arası Can Dersim Tuncelililer ile ayda 1 kez gidip geliyorum, hizmet, konfor, klima vs ne ararsanız on numara. Vaktinde de geliyor, soğukta sıcakta beklemiyorsunuz. 1 kişi de olsanız otogara giriyor. Arabalar max 1 senelik, bu sene 12-13 kere bindim her seferinde 2025 model araç geldi. Öz Elazığlılar falan da bu şekilde ama zirvesi Tuncelililer.
Bu arada Antep - İstanbul baktım, indirim denk gelmedi ancak gelse de bi bilet 1350TL, diğeri 10TL olacaktı total 1360TL. Dün gidiş dönüş aktarmasız Pegasus 2300'e aldım. 1K için 36 saat otobüs yolculuğu çekilmez. Ha Elazığ gibi uçakla gidemediğim bir yer olsa mantıklı olabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o değişiyor hocam 4-5-6-7 gün hiç belli olmuyor bazen haftada 2 eve gidebiliyorlar bazen hiç gidemiyolar bazende haftada 1 oluyor maaşlar ise gayet tatmin edici benim hedefim ve hayalim Ali Osman Ulusoy'da şoför olmak ve kendi otobüsümü almak ki şu anda da aktif olarak çalışıyorum muavin olarakkonu dışında bir şey soracağım. kaptanlar haftada kaç sefere çıkıyor. hep farklı şehirlerde oluyorlar. bu işin kazancı nedir.