Bilgisayarı açtığımda sürekli bir sayfa açılıyor.

Hocam Steam falan olanlar bildiğin uygulamalar onlara karışma. Yabancı gelen varsa onları sil. Örnek veremeyeceğim çünkü çok değişken oluyor ve en son 1 yıl falan oldu böyle regedite girip silmem falan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran resmi atarsan biz yardımcı olalım.
birkaç farklı şey vardı sildim arkadaşın attığı videodaki tüm şeyleri yaptım açılan sayfa farklı bir isimde beyaz ekran olarak geliyordu şu an yine açılıyor ama alibaba.com olarak açılıyor

birkaç farklı şey vardı sildim arkadaşın attığı videodaki tüm şeyleri yaptım açılan sayfa farklı bir isimde beyaz ekran olarak geliyordu şu an yine açılıyor ama alibaba.com olarak açılıyor
bunlar gözüküyor

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 02.03.00_71176f69.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-13 saat 02.03.00_71176f69.webp
    330.8 KB · Hit: 19
Sen en son ne yaptın da o sayfa açılmaya başladı hatırlıyor musun?

bunlar gözüküyor
yey06'yı silin.

Bu sadece reklamın çıkmasını engeller. Yani reklamı kapatır ama virüs varsa temiz bir tarama yapmalısınız. Malwarebytes öneririm.

hangi tarayıcıyı kullanıyorsun
yandex

yey06'yı silin.

Bu sadece reklamın çıkmasını engeller. Yani reklamı kapatır ama virüs varsa temiz bir tarama yapmalısınız. Malwarebytes öneririm.
malwarbytes ile yapmadım ama avast ile yaptığımda bi şey bulamadı yine de malwarbytesı kullanayım mı

yandex

malwarbytes ile yapmadım ama avast ile yaptığımda bi şey bulamadı yine de malwarbytesı kullanayım mı
Kullan ve tam tarama yap hocam. Olmazsa format atman daha sağlıklı olur.

sitede ne var hocam baktınız mı? yandex reklam almış otomatik açıyor olabilir.

attığınız sste yey06nin bir üstünde bilgisayar yolu var ve user diye yey06 diye biri var sanki basit bir reklam işi değil gibi duruyor

onu da silip yeniden başlatın pc’yı eğer yine reklam gelirse başka yöntemler söyleyeceğim

attığınız sste yey06nin bir üstünde bilgisayar yolu var ve user diye yey06 diye biri var sanki basit bir reklam işi değil gibi duruyor

onu da silip yeniden başlatın pc’yı eğer yine reklam gelirse başka yöntemler söyleyeceğim
onu sildim malwarebytes ile tarama yaptım yeniden başlattığımda reklam gelmedi şu an bir sorun yok gibi ama diğer yolları söylerseniz onları da yapıp işi tamamen sağlama alabilirim

eve geldim bilgisayarı açtım ve aynı reklam yine açılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,093
Üyeler
184,388
Son üye
emirtsln
Geri