🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

redditte bir kaç kişinin ancye zarar verdiğini söyleyen mesajlarını okumuştum. Yoksa elimde apple'ın şarj aleti mevcut veya kabloyla macten şarj edebilirim.
valla ben orijinal adaptörle kullanıyorum zarar görmedi şimdiye kadar

kimsin sen!! Nerden biliyorsun sen kahin misin
kahin olmak la ne alakası var firma verilerinde mevcuttur örn apple telefonlar iyileştirilmiş şarjı açarsan yavaş şarj alır adaptörde orijinalse ona göre akım verir adaptör çakmaysa veya x bir markaysa telefon kısıtlar hatta sırf bu yüzden şarj entegresi yanan cihazlar var x marka veya çakma kullanmaktan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır apple airpods pro 2 var spigen 20watt ilede şarj ediyorum orijinal apple adaptör ile de sorun yok

Ufak tefek ürün gelmiş aldınız mı bir şeyler?

1760353605745.webp

Ürünler şu şekil ekleniyor sanırım :kekw:

kahin olmak la ne alakası var firma verilerinde mevcuttur örn apple telefonlar iyileştirilmiş şarjı açarsan yavaş şarj alır adaptörde orijinalse ona göre akım verir adaptör çakmaysa veya x bir markaysa telefon kısıtlar hatta sırf bu yüzden şarj entegresi yanan cihazlar var x marka veya çakma kullanmaktan dolayı

hayır apple airpods pro 2 var spigen 20watt ilede şarj ediyorum orijinal apple adaptör ile de sorun yok
Volkan 😂 kaptırdın kendini adamın ve benim nickname e bak

9800

2 Ekim de Corsair H115i Elite Capellix 280mm sıvı soğutma aldım 7 Ekim teslimattı 14 Ekime çektiler bakalım yarın ne olacak :D
Müşteri hizmetleri ürün tedarik sürecinde falan dedi
Sıfır mı yollayacaklar acaba :D
Tek parça göndersinler de ne zaman geleceği mühim değil😅
Az önce tekrardan stoğa girmişti tahmini teslime 15 ekim diyor mesela. Ama neye göre belirliyor bu tarihi anlayamadım.

Ben iptal edemeden airpods pro 3 geldi. Bildiğiniz sıfır sadece güvenlik şeridi açılmış. Kulaklıklar hiç kullanılmamış, uçları tertemiz, kutusunda çizik, toz bile yok. Çok şaşırdım, kondisyonuna iyi diyordu ama bildiğin sıfır gibi geldi.
Hocam benimkilerde dağıtımda bakalım yani ürün geçen ay tanıtıldı daha 1 ay bile olmadı ne ara alıp zarar verebilirler ki :D

Geri