🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Beyler Airpods pro 2 var iade edicem pro 3 yakaladim bugun ilgilenen olursa aldigim fiyata veririm urunu tertemiz hicbir kusuru yok Istanbul avrupa yakasi elden garanti 2027 sonbahara Kadar olmasi lazim
KANka param güvende yaparsan senin komisyonu da ben öder alırım uyarsa

Var mı kayda değer ürün?

yeni gelen stokları görememeye başladım botlar dahi yakalayamıyor gibi depo linkine gelmeden ürüne stok giriyorlar amazon çalışanları mı alıyor acaba :kekw:

Arkadaşlar Nova 5 wireless var elimde c3 ü seçmiştim daha önceki mesajlarda da var, iadeyle uğraşmak istemediğim için isteyene aldığım fiyattan 3.8 den verebilirim. Ankara içi elden de almak isteyen alabilir. sıkıntısız çalışıyor isteyen deneyebilir.

yeni gelen stokları görememeye başladım botlar dahi yakalayamıyor gibi depo linkine gelmeden ürüne stok giriyorlar amazon çalışanları mı alıyor acaba :kekw:
Üstad bana bu monitörlerin olduğu libki tekrardan atar mısın bulamıyorum be

Pro 3 nasıl yakaladın xd
Ben alabilirim ama param az xd
hocam işyerinde idim sayfayı yeniledim satışa açık 1 adet yazıyodu hızlı al dedim adresi bile değiştirmeyi unuttum bu arada bilgilendireyim ürün stokları yenilense bile amazon depo sayfasına hemen düşmüyo sonradan düşüyo o yüzden almak istediklerinizin sayfası hep açık olsun. o sayfaları yenileyin.

Kondisyonu yeni gibi olan bi üründen kısmi iade alabilen var mı? ya da bir şekilde alınabilir mi?

Geri