Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 531
temmuz iadesi bu
temmuz iadesi bu
KANka param güvende yaparsan senin komisyonu da ben öder alırım uyarsaBeyler Airpods pro 2 var iade edicem pro 3 yakaladim bugun ilgilenen olursa aldigim fiyata veririm urunu tertemiz hicbir kusuru yok Istanbul avrupa yakasi elden garanti 2027 sonbahara Kadar olmasi lazim
Hayır bu kart değildi çıktığında 25’lerdeydi zatenhocam bu sanırım denk gelirsen etiketler misin 23.800e okeyimSAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ekleme:bu kart mıydı 20k bandında gezen fiyatlar nolmus yahu
360hz Samsung monitör düştü oled 22.000’e güzeldi bayaVar mı kayda değer ürün?
Evet buydu hocam da saniyesinde gitti kart size etiket atasiya aliyorlarhocam bu sanırım denk gelirsen etiketler misin 23.800e okeyimSAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SAPPHIRE PURE AMD RADEON™ RX 9070 GAMING OC 16GB DUAL HDMI/DUAL DP : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
ekleme:bu kart mıydı 20k bandında gezen fiyatlar nolmus yahu
hocam detayları pmden görüşelim istersenKANka param güvende yaparsan senin komisyonu da ben öder alırım uyarsa
Üstad bana bu monitörlerin olduğu libki tekrardan atar mısın bulamıyorum beyeni gelen stokları görememeye başladım botlar dahi yakalayamıyor gibi depo linkine gelmeden ürüne stok giriyorlar amazon çalışanları mı alıyor acaba![]()
hocam işyerinde idim sayfayı yeniledim satışa açık 1 adet yazıyodu hızlı al dedim adresi bile değiştirmeyi unuttum bu arada bilgilendireyim ürün stokları yenilense bile amazon depo sayfasına hemen düşmüyo sonradan düşüyo o yüzden almak istediklerinizin sayfası hep açık olsun. o sayfaları yenileyin.Pro 3 nasıl yakaladın xd
Ben alabilirim ama param az xd
Üstad bana bu monitörlerin olduğu libki tekrardan atar mısın bulamıyorum be