1m civarı otomatik 1.3 TCE clio alınır mı?

emreBeoa

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,088
B segmenti HB kısmen şehir içi için kullanmalık bir araba arıyorum çok boş paket olmasın istiyorum.
Emsal fiyatlara polo,208,İ20 vs baktım ama eski araçlara 900 civarı falan istiyorlar sizce 900-1m arasında 1.3 clio alınır mı ?

1.3 lere çıkıcaksan toyota hybrit al

1.3 TCE 'de termostat arızası var kronik olarak. KM ye bağlı olarak alınabilir ama dikkat etmek lazım sonrasında çok büyük arızalara sebep olabilir. Mümkünse aldığınızda değiştirin

1.3 lere çıkıcaksan toyota hybrit al
o kadar çıkmam
1.3 TCE 'de termostat arızası var kronik olarak. KM ye bağlı olarak alınabilir ama dikkat etmek lazım sonrasında çok büyük arızalara sebep olabilir. Mümkünse aldığınızda değiştirin
Termostatı değiştirirm onda çok sıkıntı yok pahalı bir parça değil diye biliyorum.

Sencromunda dediği gibi. Toyota hem çok sorunsuz hemde c segment. Modeli yeni toyotalara bakabilirsiniz.
Örnek ilan vs atabilir misiniz rica etsem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı değil evet ille de bu aracı alacaksanız mümkünse değiştirmenizi öneririm.
Arac alınır mı ? onun dışında büyük sorunu var mı?

Clio çok sevdiğim bir araç değil açıkcası. Hemde küçük bir araba. Çok önermem.

1.3 TCE motor termostat problemi dışında iyi bir motor. Tabi her direkt enjeksiyonlu motor gibi kaliteli yakıt istiyor. Shell V Power yakıt alarak kullanın. Aksi taktirde kurum problemi özellikle şehir içi kullanım çoksa sorun oluyor. Arada bir yakıt katkısı da atıp ufak gazlamalar yapıp motoru açın. Bu motora özgü değil tüm direkt enjeksiyonlular böyle tabi. Onun dışında güzel motor.

Ancak sorunsuz motor arıyorsanız bütçeyi bir tık daha yükseltip Honda City bakabilirsiniz.

B segmenti HB kısmen şehir içi için kullanmalık bir araba arıyorum çok boş paket olmasın istiyorum.
Emsal fiyatlara polo,208,İ20 vs baktım ama eski araçlara 900 civarı falan istiyorlar sizce 900-1m arasında 1.3 clio alınır mı ?
1.3 tce çok zevkli motor ama megane hiç güvenli hissettirmiyor ayrıca icon paket alınmayacaksa hiç alınmamalı ayrıca icon pakete de o fiyatı vermek saçmalığın daniskası. Şehir içi kullanmak için hibrit toyota mantıklı olur ben 1.5 toyota(flame x-pack) kullanıyorum benzer segmentte ve fiyatta çoğu araca bindim konforu ve içi hepsinden güzel. Motor gücü olarak şanzımandan kaynaklı biraz ağır fakat 1-2 saniyeden bir şey olmaz en azından sorunsuz.

1.3 tce çok zevkli motor ama megane hiç güvenli hissettirmiyor ayrıca icon paket alınmayacaksa hiç alınmamalı ayrıca icon pakete de o fiyatı vermek saçmalığın daniskası. Şehir içi kullanmak için hibrit toyota mantıklı olur ben 1.5 toyota(flame x-pack) kullanıyorum benzer segmentte ve fiyatta çoğu araca bindim konforu ve içi hepsinden güzel. Motor gücü olarak şanzımandan kaynaklı biraz ağır fakat 1-2 saniyeden bir şey olmaz en azından sorunsuz.
Meganealmicamki

Pazarlıkla düşürebilir ya da birazcık daha çıkabilirsen bu tarz var hocam. Ben şuan yüzeysel baktım öyle çok detaya inmedim siz yine biraz bakarsınız. Biraz boyalılarda biraz daha üst paketler gelebiliyor hibrit. Hibrit olmasın derseniz bir tık daha ucuza ve düşük kmli bulabilirsiniz. İyi bir bakın siz yinede.

Egea cross almanı tavsiye ederim bizde sedanı var 1.6 dizel otomatik canavar araç.

Bu gün kendime T-Cross siparişi verdim fiyatlar çok güzel fakat bütçenizin tabi çok üstünde. Kredi falan alırım derseniz bakın derim

Geri