Tarayıcı Uzantıları ve Farklı Tarayıcılar Sistemde Hatalara Sebep Olur Mu?

DESMOND

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
299
Tarayıcılara yüklediğimiz uzantılar bilgisayara virüs vs bir şeyler bulaştırıp sisteme bir zararı olur mu? Farklı tarayıcılar da problem yaratır mı oradan yüklenen eklentiler vs. Yıllardır kullandığım her bilgisayarda 4 laptop 1 masaüstü problemler yaşadım. Bu problemleri çözebilen kimse olmadı. Şuanda da yeni bir laptop daha aldım. Elektrik kaynaklı sorunlar olabiliceğini düşündüğüm için çok fazla yöntem denedim de çözüme ulaşamadım. Neyse çokta uzatmadan şuan bu laptopa da gittim başka evde format attım driverları kurdum. Kendi evimde kullanıyorum daha prize bağlamadım. Hiç bir şey kurmadım daha program eklenti vs.

Bazı kişiler artık kimlerse araştırmış riskli olabilir veri çalınabilir virüs bulaşabilir hatta sisteme zarar verebilir demişler. Yapay zeka araması bu sonucu söyledi. Benim kullandığım zaten 4 5 eklenti var. Adguard Deepl Çeviri IDM Moduler Adblock bazen de adblock plus da kuruyorum. Tarayıcı olarak da normalde Brave kullanıyorum Oraya da kuruyorum aynı eklentileri. Yaşadığım sorunları bir kaç yıldır yaşıyorum ve çözemiyorum. Bu laptop freedoss geldi gittim başka evde usbye windows 11 yazdım rufus ile başka evde de sistemi kurdum. Artık o kadar korkar hale geldim. Hala prize takmadım bilgisayarı

Youtube da videosu varmış. Diş macunu da çok tehlikeliymiş.

Gereksiz bir sürü kurulursa açılış yavaşlaya bilir.
Firefox veya Chrome kendi mağazalarından kur.

Youtube da videosu varmış. Diş macunu da çok tehlikeliymiş.

Gereksiz bir sürü kurulursa açılış yavaşlaya bilir.
Firefox veya Chrome kendi mağazalarından kur.
Zaten internetten bir eklenti kurmuyorum hatta bir program indirsem bile dikkat ediyorum. Chatgpt abimiz de benzer eklentileri kurarsan bozulmalar olur dedi. Brave de mesela adguard adblock kurmana gerek yok dedi. Telefonda da brave kullanıyorum normalde. Brave de eklentileri direk chrome mağazasından alıyor. Chrome a sızıyorsa fake eklentiler doğal olarak brave de sızar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri