Smokin sisteme peşin fiyata 3 taksit olacak mı

zepline

80+
Reaksiyon skoru
3
diğer sistemlerde maximum karta böyle bir imkan var bu sistemde de olacak mı

Bende almayı düşünüyordum da çok olumsuz yorum gördüm hocam bir de Kasım indirimlerinde daha güzel ve uygunu olur mu
evet bilgili kişilere danıştım anakartın kötü olduğunu söylediler çok büyük bir indiriminde olmadıgını söylediler bende bekleyebilirim

Şuna paranızı verip ziyan etmeyin bileşenleri markaları bile belli değil laptop alırım daha iyi

Ben bu fiyatın artık taban fiyat olduğunu düşünüyorum, kötü yorumlar sadece anakart için yapılabilir sistemin daha uygun fiyatlısı hiç çıktı mı ki eleştiriliyor merak ediyorum.

Ben bu fiyatın artık taban fiyat olduğunu düşünüyorum, kötü yorumlar sadece anakart için yapılabilir sistemin daha uygun fiyatlısı hiç çıktı mı ki eleştiriliyor merak ediyorum.
Hocam bende anlamıyorum sanki şu fiyatlara daha iyisi yakın zamanda çıktı da biz almadık

Hocam bende anlamıyorum sanki şu fiyatlara daha iyisi yakın zamanda çıktı da biz almadık
Ağzı olan konuşuyor, ben PCH sistem aldım 4070S 14400F işlemci, herkes " o fiyat pek iyi değil daha iyisi gelir" dediler, ben elimdeki işlemci, Anakart Ram'i sattim AMD DDR5 ile değiştim kâr ettim, üstüne DDR4 sistemler daha yükseğe çıktı. Alabildiysen H.O

Geri