260 hz 0.3 ms 2K ve AOC kim dediyse saçmalamış xdBu firma bi ara malum firma alınmaz falan diyorlardı
Keşke siyah olsa şu monitörü gözüm kapalı arlırdım.Muadili 600 TL daha ucuz. Aoc zaten bir süredir bu fiyattaydı. İndirim göremedim.
Bununla onun farkı nedirMuadili 600 TL daha ucuz. Aoc zaten bir süredir bu fiyattaydı. İndirim göremedim.
Aynı şekilde hocam 2 aydır arıyorum xdListeye bi' ton monitör ekledim, alcak olsam korkuyorum ya yanlış karar veririm.
Ulan hiç bi' bileşende şu monitör işi kadar arada kalmamıştım. En son kağıtlara yazıp kura çekicem.![]()
Monitör ihtiyacı olanlar için görmüşken sizinle de paylaşmak istedim. Akakçe fiyatlandırmasına göre fiyatı yine aşağıya çekilmiş. Değerlendirmek isteyen varsa mutlaka bir göz atsın derim.
Ürün link
Bu monitoru 3 taksitle 5800 e almistim yakin zamanda. Va panel olsa bile fiyatina gore baya uyguna geldigini dusunuyorum simdi. 27 inch 2k monitorlerin fiyatlari 7/10 k dan basliyor malum.Alıntıyı görüntüleASUS TUF GAMING VG27WQ3B 27 Fast VA KAVİSLİ FREESYNC VE GSYNC UYUMLU 2560x1440 0.5ms 180Hz 300cd DP HDMI Hoparlör VESA 3YIL%125 sRGB,%90 DCI-P3 Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ASUS TUF GAMING VG27WQ3B 27 Fast VA KAVİSLİ FREESYNC VE GSYNC UYUMLU 2560x1440 0.5ms 180Hz 300cd DP HDMI Hoparlör VESA 3YIL%125 sRGB,%90 DCI-P3 Gaming Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
2X yapmış bence taksitle bedavaya almışsın.Bu monitoru 3 taksitle 5800 e almistim yakin zamanda. Va panel olsa bile fiyatina gore baya uyguna geldigini dusunuyorum simdi. 27 inch 2k monitorlerin fiyatlari 7/10 k dan basliyor malum.
Biri beyaz diğeri siyah diyecek kadar az fark var. İkisinin de ölçüm değerleri birbirine oldukça yakın. İkisi de tpv technology'nin nin markalarından. Biri siyaha boyamıs aoc demis, diğeri beyaza boyamıs Philips demis.Bununla onun farkı nedir
Renk sayısı farkı var galiba aoc 16.7 m philips 1.07 m bu çok fark eder mi renk sayısı tam olarak bilmiyorumBiri beyaz diğeri siyah diyecek kadar az fark var. İkisinin de ölçüm değerleri birbirine oldukça yakın. İkisi de tpv technology'nin nin markalarından. Biri siyaha boyamıs aoc demis, diğeri beyaza boyamıs Philips demis.