2. El PNY 3080 ti alınır mı? Furmark?

Arkadaşlar pny 3080ti ikinci el almayı düşünüyorum. Fiyat 14bin tl dediler. Kart 2 sene kullanılmış. İçi hiç açılmamış ve mining yapılmamış.
Furmark 4k çözünürlük testinde kart sıcaklığı %80-82
Hotspot sıcaklığı %94
Fps 100-120
Bazı modeller sıcak çalışıyormuş. Bu sıcaklıklar acaba normal mi?
Ryzen 7 5700x ile darboğaz olur mu?
2k monitörle kullanacağım.
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
3-4 bin tl daha paranız varsa 4070 alın daha iyi 3080ti için fiyat iyi olsada artık 3000 serisi için fazla para harcamanızı tavsiye etmem

Arkadaşlar pny 3080ti ikinci el almayı düşünüyorum. Fiyat 14bin tl dediler. Kart 2 sene kullanılmış. İçi hiç açılmamış ve mining yapılmamış.
Furmark 4k çözünürlük testinde kart sıcaklığı %80-82
Hotspot sıcaklığı %94
Fps 100-120
Bazı modeller sıcak çalışıyormuş. Bu sıcaklıklar acaba normal mi?
Ryzen 7 5700x ile darboğaz olur mu?
2k monitörle kullanacağım.
Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Bakim yap keyfine bak

Kankam sen bir bakımını yap bilmiyorsan yaptır termal ped vs değiştir testini yap at ss bi bakalım hayvan gibi teste sok kartını ama

sıfırı yokki 4070 in ne yapacaksın temiz kartlar bulunuyor 19-20 çekenlere pazarlık yapacaksın eger elinde 3-4 daha çıkarsan 4070 bak

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bazı oe azcık teste sokup öyle paylaşıyorlar yada başkasından alıyorlar furmark testlerini ben hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım mesela

Hayır olmuyor tabikide zaten kullandığın kart ölmüş ve muhtemelen bozuk bir kart pny iğrenç bir marka ayrıca yani belki bu yüzdende kaynaklanıyordur o arkadaşın ilanını verde bir laf atayım iade et edebiliyorsan
Ruh hastası mısın birader sen? 3000 serisi kaç watt güç çekiyormuş git bir öğren de öyle gel. Sıcaklık değerleri biraz fazla evet ama bakımla düzelecek şekilde. Kart ne kadar ısınırsa fanlar da o kadar hızlı döner. Bilip bilmeden pny şöyle pny böyle demenin lüzümü yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10bin koymam gerekiyor .(
Arkadaşım biliyorsan kendin temizle, macunu sür. Bilmiyorsan da bu işi iyi bilen tanıdık veya bilgisayarcıda temizlet. Değerlerin optimum hale gelir. Biraz da undervolt yaparsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,273
Üyeler
183,086
Son üye
Yuemtay
Geri