Arctis nova 5 wireless alınır mı ?

6000 öneren 9000-10k lara çıkar gibide geldi o fiyata logitech iyi gider zaten canım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sana göre komik değilimdir ben güldüm ama bilmiyorum sarı siteden kulaklık mı alınır yani neyse engelliyorum seni kolay gelsin
Engelle hemen gurur duyarım la niye alınmasın kulaklık ben aldım kullanıyorum 2200 e sen bana nova 7x bul sınırsız alcam sen almazsan alma bundan öncede airpods pro 2 aldım. 2 ay garantili sol tek bozuldu garantiye verdim sağ ve sol sıfır değişti hem suçlu hem güçlü üste çıkmaya çalışıyor her şeyin ikinci eli alınır makul fiyatı varsa. Anladık en zenginde sensin

bende var memnunum mediamarkttan almıştım fakat bunun 5x modeli yani xbox içinde uygun olanı var elimde ekstradan 4.5 a verebilirim garantili jelatini çıkmadı istersen dmden konuşabiliriz
taksitli almayı planlıyorum hocam teşekkürler

geçen ay olsa sınırsız bütçe ayırırdım da şuanda biraz sıkışığım o yüzden max 6k civarı düşünüyorum
bide 6k nın üstüne 4k koyacağıma 50m daha koyar steelseries a ortak olurum bu nasıl bir fark
6000 lira üstüne 3-4 daha koyup nova pro almanızı öneririm çok fark var Alıntıyı görüntüle

taksitli almayı planlıyorum hocam teşekkürler

geçen ay olsa sınırsız bütçe ayırırdım da şuanda biraz sıkışığım o yüzden max 6k civarı düşünüyorum
bide 6k nın üstüne 4k koyacağıma 50m daha koyar steelseries a ortak olurum bu nasıl bir fark
Hocam 6kya nova 5 şuan alınmaz sürekli indirime giren bir kulaklık 4k civarına iniyor sürekli öyle alınır.

Hocam 6kya nova 5 şuan alınmaz sürekli indirime giren bir kulaklık 4k civarına iniyor sürekli öyle alınır.
bu fiyat bandında daha mantıklı bir kulaklık varmı ?
dışarda kullanmayıda düşünüyorum

arayan arkadaşlara amazon depodan aldığım nova 5 wireless ı verebilirim, iade ile uğraşıp kargo parası vermek istemiyorum, ankara içi eldende teslim edebilirim, istediğiniz gibi deneyebilirsiniz

Geri