600-670K arası araç önerisi?

Focus 2.5 otomatik hachback 2011 model hatasız bütçenize uymaz

Ankara için çok büyük araç tavsiye etmem ankara eski ankara degil depremden kaçan istanbul ve hatay da yaşayan insnalar ankaraya doldu dogal olarak alacağını düşndügünüz araç muhakkak lpg olmalı üstüne ankaranın yolları berbat manuel araç ankarada eziyet her ter kasis çukur lamba
Evet hocam eski Ankara yok baya kötü

Symbol 1.4 expression plus alabilirsin 2010 model en dolusu 135 bin km de 500 bin TL ye aldık biz. Aracın bence hem şekli güzel hem de yakıtı çok az. 4 cam otomatik, dijital klima, elektrikli yan aynalar, ABS falan var bence güzel araç ve satışı da kolay
400 etmeyen arabaya 500 vermişsiniz. 15 senelik araba.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
2.0 cruze olabilir hocam

• Beğen
Sade alacağınız modeli incelemişsiniz. Bir Ay sonra yeniden inceleyin bakalım. Fiyatlar şişik. O fiyata daha yüksek model rahat alınır.
Alabileceğimiz bütün modeller arasında en düzgünü buydu ama siz profesyonelsiniz galiba 500 bin TL ye maksimum 135 bin km de boya, değişen, sök tak, tramer, hasar kaydı olmayan bir araç bulun burdan atın da engin bilgilerinizden biz de faydalanalım zira sizin gibi bol keseden konuşanları çok gördük ama dedikleri gibi bir araba çıkarıp gösteremediler. Dediğiniz tarzda 2010 modelden yüksek bir araç bulup atın biz de bilgilenelim hadi

Alabileceğimiz bütün modeller arasında en düzgünü buydu ama siz profesyonelsiniz galiba 500 bin TL ye maksimum 135 bin km de boya, değişen, sök tak, tramer, hasar kaydı olmayan bir araç bulun burdan atın da engin bilgilerinizden biz de faydalanalım zira sizin gibi bol keseden konuşanları çok gördük ama dedikleri gibi bir araba çıkarıp gösteremediler. Dediğiniz tarzda 2010 modelden yüksek bir araç bulup atın biz de bilgilenelim hadi
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilk-sahibinden-2019-symbol-1276430024/detay

1.0 sce nedir Allah aşkına bu arabanın bu fiyatta olmasının sebebi zaten düz yoldan başka yerde gidememesi benim ihtiyacımı zerre kadar karşılayan bir araba değil ve 1.0 motorlar aldığın zaman satması zor insanlar düz yolda zor araba sollayamayan araçlara para vermek istemiyor. En azından erkekler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca araç 2019 ve 138 bin km de bu da yılda 23 bin km eder. Yılda 23 km demek inanılmaz yüksek bir rakam 2019 bir araç için ayrıca açıklamalarda sürtme kaynaklı birkaç parça boya var diyor aşağıda işaretlememiş. Sıfır hata atacağınız aracı hâlâ bekliyorum ve mümkünse düz yolda zor gitmeyen bir motoru olsun

Son düzenleme:
Egea 1.3 Fluence 1.5 Manuel düşündüm
bende 18 i doldurdum i20 mevcut benimde 1.2 benzinli temizinin masrafı yok denecek kadar az , 2015 model ama gayet güzel dizaynı var , az yakar , fazla uzun değil kullanımı kolaydır. fiyat bu civarlarda tabi güvenlikten bi tık feragat ediyorsun ama abartı bi güvensiz değil. otomatik değil ama eski modellerde şanzıman baya masraf çıkarır zaten. benzinli yönel dizelden uzun ömürlüdür. o fiyata temiz sayılabilecek i20 bulunur ama çok prim yapmış araba dersen ehliyeti yeni alanlarımız sağolsun. asya arabası hem performanstan cok sorunsuzluk ön planda tutulmuş bir model. ankara gibi bir yerde ne parça ne de yokuş derdinde olmaz heralde.

düz yolda bile bu ağırlığa zorlanır atmosferik araba devir alana kadar hem elin hem canın cıkar.

bende 18 i doldurdum i20 mevcut benimde 1.2 benzinli temizinin masrafı yok denecek kadar az , 2015 model ama gayet güzel dizaynı var , az yakar , fazla uzun değil kullanımı kolaydır. fiyat bu civarlarda tabi güvenlikten bi tık feragat ediyorsun ama abartı bi güvensiz değil. otomatik değil ama eski modellerde şanzıman baya masraf çıkarır zaten. benzinli yönel dizelden uzun ömürlüdür. o fiyata temiz sayılabilecek i20 bulunur ama çok prim yapmış araba dersen ehliyeti yeni alanlarımız sağolsun. asya arabası hem performanstan cok sorunsuzluk ön planda tutulmuş bir model. ankara gibi bir yerde ne parça ne de yokuş derdinde olmaz heralde.

düz yolda bile bu ağırlığa zorlanır atmosferik araba devir alana kadar hem elin hem canın cıkar.
Sırf dediğim şartlarda ( ki arabada parça parça boya var ) araba atabilmek için saçma sapan, üretenin bile almayacağı bir arabayı atıyor. Senin arabayı ben çok beğeniyorum bu arada. Sedanlarda egea neyse hatchback arabalarda da i20 o bence

Hocam Alfa romeo Guiletta hakkında ne düşünüyorsunuz

Hocam Alfa romeo Guiletta hakkında ne düşünüyorsunuz
hem ticarette hem parçada sıkıntı çekersin 2 sini de umursamazsan düzgün usta bulamayacaksın

Sırf dediğim şartlarda ( ki arabada parça parça boya var ) araba atabilmek için saçma sapan, üretenin bile almayacağı bir arabayı atıyor. Senin arabayı ben çok beğeniyorum bu arada. Sedanlarda egea neyse hatchback arabalarda da i20 o bence
egea 1.4 lerden bahsediyorsan çekişi kağıt üzerinden daha da düşük geliyor bana, memur kesim dertsiz olsun die binip primlenen bir model genelde şirketlerde kullanılır zaten o yüzden baya yaygın. kullanabilir, sıkıntısı azdır, cok kaliteli bir şey bu fiyata zaten beklenmez ( olması gerekendir ) ama araba durup dururken yağ içer ( eksilir ) alacak arkadaşın bilgisine.

Son düzenleme:
  • Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,269
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.