600-670K arası araç önerisi?

Fluence hakkında ne düşünüyorsunuz? 160-170K KM 650 Bin TL
Fluencede alınır hocam manuel olmak kaydıyla temizini bulmak zor olacaktır.
Fiat bravo arkadaşın dediği gibi gerçekten Fiat grubunun ürettiği en iyi otomobillerden kendisi Alfa romeo guiletta ile aynı alt yapıyı kullanıyor gerçekten güzel araç çokta memnun kalırsın satarken beklerim dersen bravoda alınır

• Beğen
Reaksiyonlar: Era7
Fluencede alınır hocam manuel olmak kaydıyla temizini bulmak zor olacaktır.
Fiat bravo arkadaşın dediği gibi gerçekten Fiat grubunun ürettiği en iyi otomobillerden kendisi Alfa romeo guiletta ile aynı alt yapıyı kullanıyor gerçekten güzel araç çokta memnun kalırsın satarken beklerim dersen bravoda alınır
Buldum bi tane hatasız 170K km 630 düşer yüksek ihtamelle 1 ay sonraya kadar temiz bi Fluence alıp jant Süsleme vs koyup devam ederim toplu taşımada iflasım soldu

Kasko fiyatını da hesaba kat. Elinde biraz para kalsın. Fluence de iyidir. Otomatiği manuel de çeviriliyor.(ikisi bir arada) Belki her modelinde olmaya bilir.

• Beğen
Kasko fiyatını da hesaba kat. Elinde biraz para kalsın. Fluence de iyidir. Otomatiği manuel de çeviriliyor.(ikisi bir arada) Belki her modelinde olmaya bilir.
Evet hocam o yüzden düşük bakıyorum max 650 temiz Fluence alsam geri kalanı arabaya masraf zaten diğer senede satar başka araba alırım maddi olarak zorlamam kendimi

Hocam güzel motoru vs ama Arkadaşta var aracın içine oturdupum zaman önü zor görüyorum ve aşırı kalitesiz ona göre Egea daha iyi değil midir ? Zaten 1 sene bineceğim sonra 200-300 koyup değiştireceğim hızı satabileceğim araba plursa iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 1.3 urbanlar 750K dan başlıyor 1,6 ise 800 Temizi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

500 Fuzul ev 100K Nakit geri kalanıda 50-100 kredi ile düşünüyorum
hocam düşük fiyat bandında tam dengeyi korumak çok zor oluyor kalite iyi olsa bu sefer motor sıkınıtılı oluyor gibi sorunlar çok fazla.
bende 23 yaşında biri olarak alfa romeo 159 için para biriktiriyorum yüksek km düşük model bir açar olsada tipi ve malzeme kalitesi ile beni çekti sanayide uğraşmayı seviyorsan tavsiye ederim onuda

• Beğen
Evet hocam o yüzden düşük bakıyorum max 650 temiz Fluence alsam geri kalanı arabaya masraf zaten diğer senede satar başka araba alırım maddi olarak zorlamam kendimi
Symbol 1.4 expression plus alabilirsin 2010 model en dolusu 135 bin km de 500 bin TL ye aldık biz. Aracın bence hem şekli güzel hem de yakıtı çok az. 4 cam otomatik, dijital klima, elektrikli yan aynalar, ABS falan var bence güzel araç ve satışı da kolay

Symbol 1.4 expression plus alabilirsin 2010 model en dolusu 135 bin km de 500 bin TL ye aldık biz. Aracın bence hem şekli güzel hem de yakıtı çok az. 4 cam otomatik, dijital klima, elektrikli yan aynalar, ABS falan var bence güzel araç ve satışı da kolay
Hocam joylara 650K istiyorlar sizin dediğiniz paket 700K piyasa da 700 e çıkarsam Egea alırım gibi

hocam biraz piyasası durgun ama problemsiz bir araç mazda 3 temiz bulursanız mantıklı seçeneklerden

• Beğen
20 yaşındayım 1 ay sonra araba alcağım şimdiden araştırmaya başladım maximum bütçe 670 Sorun çıkarmayacak Bi araç arıyorum HB sedan farketmez Ama sedan olursa iyi olur
kia cerato coupe türkiyede nadir bi araba bence bi bak

• Beğen
Focus 2.5 otomatik hachback 2011 model hatasız bütçenize uymaz

Ankara için çok büyük araç tavsiye etmem ankara eski ankara degil depremden kaçan istanbul ve hatay da yaşayan insnalar ankaraya doldu dogal olarak alacağını düşndügünüz araç muhakkak lpg olmalı üstüne ankaranın yolları berbat manuel araç ankarada eziyet her ter kasis çukur lamba

• Beğen
Geri