🔥İndirim FC25'i Olanlara FC26 Steam 55$!

VPN açıp konumu Ukrayna yapın, daha ucuza gelir. FC25 sahibiyseniz daha da ucuz olur. Ben ön sipariş Ultimate sürüm aldım, yalan olmasın ama 1700 liraya falan denk geldi.

ben 24 var diye 25i 8 dolara almıştım :D şimdi yine birkaç ay sonra 10 15 arasına alırım

1160 tl ye geliyor çin yuanıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultimate team için alacak olan varsa bence düşünmesin zaten 200k kasıp sattığınız zaman oyunun parası bile çıkıyor.Ben biraz şanslıydım gamepadin parasını da çıkardım.
1760478610609.webp

Son düzenleme:

Ultimate team için alacak olan varsa bence düşünmesin zaten 200k kasıp sattığınız zaman oyunun parası bile çıkıyor.Ben biraz şanslıydım gamepadin parasını da çıkardım.
Alıntıyı görüntüle
VPN kapatınca TR üzerinde oynamaya devam edebiliyor musun?

Ekran kaydı alamıyorsun.
Büyüteç açamıyorsun.
türkçe narrator yok.

Nasıl bir DRM varsa artık, her şeyi engelliyor. Sevinmiştim, gözü az gören için ayarlar var diye. Boşa sevinmişim.

2.yarı ful kasıyor 1 aydır rezalet oynayamadım.Sistemden yana bir sıkıntım yok 3070 var

Alıntıyı görüntüle
nerde satıyosun

yok düşmez bu yıl içinde bu fiyata düşer yine düşerse
her yıl düsüyor nasıl dusmez? kasım 13 veya 24 gibi yüzde 50 indirime girer

şu oyunun fiyata bak şuna verceniz parayı iban atim bana yollayın her yeni update crackli cıktımı link atarım size çok tutarlı bir şekilde link atıçağıma söz veriyorum :D :D
aldım paranı yarısını hayvanlara mama sözüde veriyorum :D
demek 25 olmasa elinizde fiyat çok yüksekmiş.
crackli oyunun günahı çoksa öbür taraf viaypi bilet aldık ekonomi saolsun.

Son düzenleme:
şu oyunun fiyata bak şuna verceniz parayı iban atim bana yollayın her yeni update crackli cıktımı link atarım size çok tutarlı bir şekilde link atıçağıma söz veriyorum :D :D
aldım paranı yarısını hayvanlara mama sözüde veriyorum :D
demek 25 olmasa elinizde fiyat çok yüksekmiş.
crackli oyunun günahı çoksa öbür taraf viaypi bilet aldık ekonomi saolsun.
Oyunu kariyer modu için alan varsa bu fiyatlara almasın zaten. Haziran gibi bedavaya satılıyor. Şimdi alanlar Ultimate Team için alıyor, crackli bir şekilde nasıl oynayacaklar online modu? Korsan övücülüğünüz bir bitmedi.

Ben 1200 liraya aldım, size kolay gelsin

Keşke xbox'ın türkiyeye sağladığı fiyatları bütün firmalar sağlasa. Steam bize amerika ile aynı fiyatları veriyor.
Şu 4 bölgeyede amerika ile aynı fiyatı yazıyor steam. Xbox ve bazı firmalar ise bu 4 bölgeye çok daha uygun fiyat yazıyor
1760525244980.webp

Son düzenleme:
Fc25 ve 26 paketi İndirim'de.
20 gün önce 70$'a alanlar için saygı duruşu 🤣🤣🤣.

Dipnot: Galiba fc25 sahipleri için bu fiyata düşmüş.
Geçen seneki 5 dolar gibi olsa yada 11 mükemmel olur

Geri