VPN kapatınca TR üzerinde oynamaya devam edebiliyor musun?1160 tl ye geliyor çin yuanıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ultimate team için alacak olan varsa bence düşünmesin zaten 200k kasıp sattığınız zaman oyunun parası bile çıkıyor.Ben biraz şanslıydım gamepadin parasını da çıkardım.
Alıntıyı görüntüle
yok düşmez bu yıl içinde bu fiyata düşer yine düşerseKasım da daha da düşerse napcaz![]()
nerde satıyosun1160 tl ye geliyor çin yuanıyla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ultimate team için alacak olan varsa bence düşünmesin zaten 200k kasıp sattığınız zaman oyunun parası bile çıkıyor.Ben biraz şanslıydım gamepadin parasını da çıkardım.
Alıntıyı görüntüle
her yıl düsüyor nasıl dusmez? kasım 13 veya 24 gibi yüzde 50 indirime gireryok düşmez bu yıl içinde bu fiyata düşer yine düşerse
Oyunu kariyer modu için alan varsa bu fiyatlara almasın zaten. Haziran gibi bedavaya satılıyor. Şimdi alanlar Ultimate Team için alıyor, crackli bir şekilde nasıl oynayacaklar online modu? Korsan övücülüğünüz bir bitmedi.şu oyunun fiyata bak şuna verceniz parayı iban atim bana yollayın her yeni update crackli cıktımı link atarım size çok tutarlı bir şekilde link atıçağıma söz veriyorum![]()
aldım paranı yarısını hayvanlara mama sözüde veriyorum
demek 25 olmasa elinizde fiyat çok yüksekmiş.
crackli oyunun günahı çoksa öbür taraf viaypi bilet aldık ekonomi saolsun.
Geçen seneki 5 dolar gibi olsa yada 11 mükemmel olurFc25 ve 26 paketi İndirim'de.
20 gün önce 70$'a alanlar için saygı duruşu.
![]()
EA SPORTS FC™ 26 on Steam
The Club is Yours in EA SPORTS FC™ 26. Play your way with an overhauled gameplay experience powered by community feedback, Manager Live Challenges that bring fresh storylines to the new season, and Archetypes inspired by greats of the game.store.steampowered.com
Dipnot: Galiba fc25 sahipleri için bu fiyata düşmüş.