OBS çözünürlü kötü ve görüntü boyutu tuvale sığmıyor.

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
OBS yükledim kayıt yapmak istiyorum fakat hem görüntü blurlu gözüküyor hemde tuvale sığmıyor

soldaki OBS sağdaki screenshot
Ekran görüntüsü 2025-10-16 094100.webp

gördüğünüz gibi ekranın altı sığmıyor ctrl ile düzeltiliyor fakat görüntü kötü duruyor sanki 4.3 gibi 1080p istiyorum
Ekran görüntüsü 2025-10-16 094148.webp

tuval kaça kaç lan

Kırmızı çerçeveli alana sağ tık yap orda transform ayarı var ekrana sığdır de düzeliyor, bide pencere yakalama seçmişşin onu kaldır, Ekran yakalama yap.

tuval kaça kaç lan
Ekran 1080p destekliyor, tuvalde sanırım otomatik 1080p. yani nereden görünür onu da bilmiyorum. İnglizce videolarda bile, çok bilgi bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ctrl f yap bulak görüntü mc ile alakalı diye biliyorum
Nasıl yani anlamadım, mc yüzünden nasıl bulanık oluyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmızı çerçeveli alana sağ tık yap orda transform ayarı var ekrana sığdır de düzeliyor, bide pencere yakalama seçmişşin onu kaldır, Ekran yakalama yap.
Teşekkür ederim hocam. Ekran yakalama sırasında “seçili ekran” modunu kullandığımda ekran tamamen siyah oluyor. Ne yaparsam yapayım, seçtiğim ekranı (örneğin minecraft.exe) algılamıyor. Neden böyle oluyor anlamadım. Birçok eğitim videosu izledim, İngilizcesinden Almancasına kadar her dili denedim ama doğru düzgün bir bilgi bulamadım. Bulduklarım da işe yaramadı şu ana kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,427
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri