🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

gerçekten çocuğa vermemek lazım ilgilenmek lazım çocuklaam ama tablet telefon uzak tutmak lazım yoksa robot yetişiyor davranışları bile kötü etkileniyor ben belki coc clash royale oynarım diye aldımda sonra dedim ne yapcan iad ettim :D
Görünce istiyo çocuklar yapacak bir şey yok telefon başında amazon indirimi kovalayan anne baba olursak onlar da bize örnek almak ister tabi ki :D

Ekran kartı yohmii :)

Powerbank'den pek anlamam ama fiyatı iyi gibi sanki
Hocam iyi değil maalesef bu fiyata ve çok ağır duruyor.Spigen gibi daha yeni nesil pil kullananların 20.000 mahını almak daha mantıklı o bile 1k ya düşmüştü bunu 65w diye tercih edeceklerini sanmıyorum.

gerçekten çocuğa vermemek lazım ilgilenmek lazım çocuklaam ama tablet telefon uzak tutmak lazım yoksa robot yetişiyor davranışları bile kötü etkileniyor ben belki coc clash royale oynarım diye aldımda sonra dedim ne yapcan iad ettim :D
asıl çocuk biziz öbür tarafa çalışmak yerine oyun içinde npclere yardım ediyorum :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı yohmii :)
sana yok :D

Monitörsüz kaldım anne !!! Yok mu bi 2k monitör düzgün

Görünce istiyo çocuklar yapacak bir şey yok telefon başında amazon indirimi kovalayan anne baba olursak onlar da bize örnek almak ister tabi ki :D
yapacak bir şey yok kıçını da yırtsa vermicen daha kötü oluyor teyzemin oğlundan biliyorum kafa tutuyor hiç bir aktivite yapmıyor mal oluyorlar zorlarsa çak tokatı geç (!)

yapacak bir şey yok kıçını da yırtsa vermicen daha kötü oluyor teyzemin oğlundan biliyorum kafa tutuyor hiç bir aktivite yapmıyor mal oluyorlar zorlarsa çak tokatı geç (!)
Kız cocuna napcan benim erkek yeğenlere şamarı vur geç kıza gelince kıyamıyor insan :) Hepsi tablet telefon bağımlısı ot gibi yaşıyorlar.

1760615997020.webp

Ulen amazon ikinci elini sattığı fiyata bak sıfırını sattığı fiyata bak :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,830
Üyeler
183,340
Son üye
mamikskn81
Geri