Evet bende ona bakıyordum az önce amazon ikinci el kısmı sarı site gibi oldu
icra gelmemesi içinbir insan iphone 17 pro max alıp neden iade eder ki aubhsghıjaoklmg
yaa ne olacak reis oda çocuk oda çocuk asıl tokatı geç (!)Kız cocuna napcan benim erkek yeğenlere şamarı vur geç kıza gelince kıyamıyor insanHepsi tablet telefon bağımlısı ot gibi yaşıyorlar.
%10 indirim vs. koymasa çoğu ürüne ve fiyatlarını uygun yapıp 1 yıl da garanti vermese kimse bulaşmaz bu ürünlereEvet bende ona bakıyordum az önce amazon ikinci el kısmı sarı site gibi oldu![]()
Ayırdığım bütçe o değil malesef. Smart özelliği olduğu için fiyatı artıyor. Ben biraz daha uygun bir model arıyorum 7 8 civarı denk gelirse daha da uygun olabilir. M7 Smart monitör var zaten Ps5 için onu kullanıyorumG65B Samsung
Ben fiyat avantajına göre ölü piksele okeyim. Yarı fiyatına aldığım 1-2 ölü pikselli monitörü kullanabilirim rahatsız olmam. Ama piksel çiziği olursa iade direkt. Şansa kalıyor gerisi.İade edilen mitörlerin ölü pixeli çiziği vs olmasın?
G65b aldım ben 2 3 stok vardı birini aldım.Monitörsüz kaldım anne !!! Yok mu bi 2k monitör düzgün
Efso monitör güle güle kullanın hocam.G65b aldım ben 2 3 stok vardı birini aldım.
baya iyi fiyat ihtiyacı olana bedava