ben iade ettim düşer birazdanulan a9 plus tablet 3.7 e gitti 2 tane
nie iade ettinben iade ettim düşer birazdan
%10 yakalayabilsem yine iyi sıfır fiyatına ikinci el satmaya başladılarşu amazona mesaj atın %20 devam etirsin milleti avladık diyerek %10 da razı olur bunlar dedi %10 yaptılar.
Laptop'taki HDMI ya da DP ne çıkışı varsa sürümüne bakın desteklemezse sonra monitör bozuk diye aklınızda soru çıkmasın. 2K 240Hz için HDMI 2.0 desteği gerekiyor.İlk 2k monitörüm olacak laptoptan bağlicam rdr vs vs valo oynicam 240hz bide fiyatıda iyi diye düşünüyorum. Sadece aklıma Yeni gibi yazıyor
Siparişler sayfasında Kullanılmış mükemmel yazıyor o kafamı karıştırıyor
Gereksiz geldi gözümenie iade ettin
he ekran kartı geliyor normalden dağa pahalı gördüm%10 yakalayabilsem yine iyi sıfır fiyatına ikinci el satmaya başladılar
%5 yapsalar da alır millet o yüzden buna da şükürşu amazona mesaj atın %20 devam etirsin milleti avladık diyerek %10 da razı olur bunlar dedi %10 yaptılar.
çocuğa alıcam oynamasın diye almıyorum.hep denk geliyor şeytan içadı bunlar.Gereksiz geldi gözüme![]()
gerçekten çocuğa vermemek lazım ilgilenmek lazım çocuklaam ama tablet telefon uzak tutmak lazım yoksa robot yetişiyor davranışları bile kötü etkileniyor ben belki coc clash royale oynarım diye aldımda sonra dedim ne yapcan iad ettimçocuğa alıcam oynamasın diye almıyorum.hep denk geliyor şeytan içadı bunlar.