🔥İndirim LG XG2TBK XBOOM Bluetooth Hoparlör (Mini) 999TL

dembe

80+
Reaksiyon skoru
38
Fiyatı en düşük hali gözüküyor akakçeye göre. Kuponla vs daha da düşebilir varsa.

Pazarama da 979 TL ama sepete eklenmiyor.

Teknosa sitesinde 50 TL civarı kargo ekliyor. ParolaPara ile alırsınız %10 iade var.

Trendyol'da ise Papel ile %10 iade alabilirsiniz. Kargo bedava. Ayrıca peşin fiyatına 3 taksit var.

Hepsiburada da aynı fiyat. ParolaPara %10 ve Papel %10 iade var. Ayrıca hepsipara da gelir. Kargo bedava olması lazım. Premiumda bedava ama normalde bedava mı bilmiyorum. En avantajlı olan Hepsiburada şu an.

Soru cevapta 5w olduğu belirtmiş. Askeri standartlarda dayanıklılık vaad ediyor ürün. Kampta, denizde vs kullanılır gibi.

Yorumları iyi bayağı.

1000148834.webp

Ürünü teslim aldım. Ses seviyesi şaşırtıcı şekilde yüksek. Oldukça da net. Yorumların bu kadar iyi olması muhtemel bu yüzden. 5W nasıl bu kadar yüksek ve net olabiliyor anlayamadım. Evde Anker Soundcore Motion 100 var. Onunla da kıyaslayacağım ama benzer seviye olduğunu söyleyebilirim. O evde kullanmak için daha uygun daha şık olduğu için.

Sadece ürün kesinlikle kamp, bisiklet üstü, piknik vs kullanım için uygun çünkü tasarımı ve boyut olarak çok küçük. Üzerindeki iple motosiklete vs bağlanabilir. Malzeme kalitesi de yüksek bayağı.

Son düzenleme:
5W için bence çok bile
Biraz o kısmını meraktan aldım. Test edip beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum. Ama yorumları bayağı iyi keşke elimde şu uygun fiyatlı olan Anker da olsa kıyas yapıp yazabilsem.

Valla son stoğu çektim sanırım iptal olmazsa sipariş çok methediliyordu meraktan aldım

Fiyatı en düşük hali gözüküyor akakçeye göre. Kuponla vs daha da düşebilir varsa.

Teknosa sitesinde 50 TL civarı kargo ekliyor. ParolaPara ile alırsınız %10 iade var.

Trendyol'da ise Papel ile %10 iade alabilirsiniz. Kargo bedava. Ayrıca peşin fiyatına 3 taksit var.

Soru cevapta 5w olduğu belirtmiş. Askeri standartlarda dayanıklılık vaad ediyor ürün. Kampta, denizde vs kullanılır gibi.

Yorumları iyi bayağı.

Alıntıyı görüntüle
sonuda ben çektim satışa kapandı

Teknosa sitesinde stoğu halen var. Ürün gelince ilk izlenimimi yazarım.

300tl verir 12w çift sürücülü bir hoparlör alırım. Veya 2000 e 30w Xiaomi

Geri