𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,443
Valla birine gitti SSD ama kimse söylemez bile
Sarımsak ezici parasına 2TB SSD aldı olpkgfdjhoklsdfghjpsdgfşkhjsfhdg

Valla birine gitti SSD ama kimse söylemez bile
Sarımsak ezici parasına 2TB SSD aldı olpkgfdjhoklsdfghjpsdgfşkhjsfhdg
Amazon a sorsan onu sanki daha iyi olur gibi yanlış bilgi verilmesin burdanDepo urunu tv aldigimizda kurulum icin servisi aramamiz gerekiyor mu?
Valla hocam adamlar deponun içinde uzay montaj anakarta takıp test etme durumu olacağını pek zannetmiyorum.Amazon Depodan Asus Prime Rrtx5070 kart aldım 30,5bine ama kart bozuk çıktı, oysa ki Mükemmel kondisyonda yazıyordu. Şimdi iade bekliyorum bakalım çabuk gelse de yarın akşamki incehesap gecesine yetişsem. Demem o ki her şeye atlamayın beyler bu 2. elde Amazon dahi olsa...
iade alırlar koşulsuz kumar oynamışsın tutmamış sağlık olsun ben de monitör almıştım ölü piksel çıktı direkt aldılar sorunsuzAmazon Depodan Asus Prime Rrtx5070 kart aldım 30,5bine ama kart bozuk çıktı, oysa ki Mükemmel kondisyonda yazıyordu. Şimdi iade bekliyorum bakalım çabuk gelse de yarın akşamki incehesap gecesine yetişsem. Demem o ki her şeye atlamayın beyler bu 2. elde Amazon dahi olsa...
Valla ben kasama büyük geldi deyip iade ettim sen bozdun demesinler diye lolValla hocam adamlar deponun içinde uzay montaj anakarta takıp test etme durumu olacağını pek zannetmiyorum.
Onlarca şey aldım ya yazdığı gibi ya da daha iyi durumda geldi aldıklarım.
İade ederken vazgeçtim, beğenmedim değil üründe kusur var çalışmıyor tarzın da seçenek seçip iade edersen ürün tekrar satışa çıkmaz. Öncekiler bu şekilde iade etti muhtemelen o yüzden satışa çıkmış.
Valla hocam size gelen sağlam ürünleri o şekilde iade edebilirsiniz de bozuk vs. çıkanları çalışmayanları doğru şekilde girip iade edin ki başkalarına da gitmesin aynı ürün.Valla ben kasama büyük geldi deyip iade ettim sen bozdun demesinler diye lol
Benden önceki alan da bu şekilde iade etti belki de o yüzden tekrar satışaa koydular mükemmel diyip bilemiyorum.
Buna ben de bakıyorum 14 bin TL ye bana çok güzel gibi geldi ya sen araştırdı. Mı bu fiyat bandında daha kaliteli bir model flaan var mı başka markanın? Ekran boyutu daha küçük de olur
Bu urun nasildir? Bu fiyata deger mi?
Depo urunu tv aldigimizda kurulum icin servisi aramamiz gerekiyor mu?
Üzmek gibi olmasın ama knk bu fiyata PRO modelini aldım ben. Ona göre karar ver fiyatınaarkadaşlar nasıl fiyat?Apple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple AirPods (3. nesil) ve MagSafe Şarj Kutusu : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr