Vallahi bilmiyorum ben profesyonel olarak bir salağım.belki de paradan bile çok istediğim bir özelliktir zeki olmak. mesela haberlerde gördüğün bir konunun arka planını kimse çözemeden çözmek, çoğu insanın düşünmediği mantıklı komplo teorileri üretmek....
İksir golemi oynuyon demi.Çok kötü bir his kendi seviyemde konuşacak kimse bulamıyorum Clash Royale de herkesten erken düşündüğüm için herkesi yeniyorum yenilmemek çok sıkıcı
ÖÇDRHÇYÖXÇÖÇÖUHJRFXÇÖUHJÇÖRSXFUÖJHÇRSDXFÇÖUJÇÖDÇok kötü bir his kendi seviyemde konuşacak kimse bulamıyorum Clash Royale de herkesten erken düşündüğüm için herkesi yeniyorum yenilmemek çok sıkıcı
X yayıİksir golemi oynuyon demi.
belki de paradan bile çok istediğim bir özelliktir zeki olmak. mesela haberlerde gördüğün bir konunun arka planını kimse çözemeden çözmek, çoğu insanın düşünmediği mantıklı komplo teorileri üretmek....
Öncelikle sakin olbelki de paradan bile çok istediğim bir özelliktir zeki olmak. mesela haberlerde gördüğün bir konunun arka planını kimse çözemeden çözmek, çoğu insanın düşünmediği mantıklı komplo teorileri üretmek....