🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

G65b dün verdim bugün dağıtımda teslim edilicekmiş akşama kardeşime kontrol ettiricem inşallah sorunsuzdur.

yan ekran olarak dikey kullanıma uygun bir monitör arıyorum uzun zamandır, depo kısmındaki ürünler ne kadar güvenilir ya da ne kadar kullanılabilir acaba fikri olan var mı? sıfır almak daha mı mantıklı olur?

Kasıtlı olarak sürekli ürün alıp kutusunu vs. açıp iade mi etti hocam nasıl ban yedi ?
Hocam anlatmıştı ama çok hatırlamıyorum 1-1.5 sene geçmiştir benden rica etmişti amazonla barışmak için bir özür metni yazmıştı ben de ingilizceye çevirmiştim o mesajda işe yaramadı wpde duruyordur bulup ss atıyım isterseniz 😂

bu arada monitörler cidden iyi fiyatlara gitmiş bu 5klık 27" QHD msi asuslar tekrar stoğa girer mi acaba?

Hocam anlatmıştı ama çok hatırlamıyorum 1-1.5 sene geçmiştir benden rica etmişti amazonla barışmak için bir özür metni yazmıştı ben de ingilizceye çevirmiştim o mesajda işe yaramadı wpde duruyordur bulup ss atıyım isterseniz 😂

bu arada monitörler cidden iyi fiyatlara gitmiş bu 5klık 27" QHD msi asuslar tekrar stoğa girer mi acaba?
İade geldikçe giriyor hocam, atsana dmden merak ettim

Bugün en sonunda samsung soundbar ve monitörün faturaları yükledi amazon. Faturalarda ikinci el ibaresi geçiyor. Samsung müşteri hizmetleri fatura tarihinden itibaren geçerli 2 yıl garantisi olduğunu söylüyor aynı şeyi amazon müşteri hizmetleri de söyledi.
Ekran görüntüsü 2025-10-17 112900.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,516
Üyeler
187,692
Son üye
Ardacan60
Geri