işe yarıyor mu pekiNisan ayında bu arkadaşın önerisi ile linkteki ürünü almıştım eve, hala kullanıyoruz bir sıkıntısı yok. Yedek filtresi de duruyor henüz değiştirmedik.
Eğer yaşadığınız şehirdeki sular kireçliyse linktekini almanızı tavsiye ederim
![]()
KUSTAR Kireç Önleyici Filtreli Nilüfer Banyo Duş Başlığı 5 Fonksiyonlu + Filtre 2 Adet - Fiyatı, Yorumları
KUSTAR Kireç Önleyici Filtreli Nilüfer Banyo Duş Başlığı 5 Fonksiyonlu + Filtre 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
KUSTAR Kireç Önleyici Filtreli Nilüfer Banyo Duş Başlığı 5 Fonksiyonlu + Filtre 2 Adet - Fiyatı, Yorumları
KUSTAR Kireç Önleyici Filtreli Nilüfer Banyo Duş Başlığı 5 Fonksiyonlu + Filtre 2 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
işe yarıyor mu peki
Yok işe yaramıyor gırgır şamata olsun diye önerdimhala kullanıyoruz bir sıkıntısı yok
memnun musun. Benim bulunduğum yerde de öyle çok kısa sürede kireçten gözenekleri tıkanıyorNisan ayında bu arkadaşın önerisi ile linkteki ürünü almıştım eve, hala kullanıyoruz bir sıkıntısı yok. Yedek filtresi de duruyor henüz değiştirmedik.
Eğer yaşadığınız şehirdeki sular kireçliyse linktekini almanızı tavsiye ederim
![]()
![]()
peki ne tavsiye ediyorsunuz hocamBizzat kendim su arıtma işiyle epey bir zaman uğraşmıştım gerçekten kireci arıtmak çözmek için 1k 2k bütçelerde hiçbir şekilde çözüm olduğunu duymadım görmedim bilginize.
En güzeli yumuşatma sistemleri kireci tamamen alıyor tüm eve kireçsiz su gidiyor. Mesela çamaşır bulaşık makinesi vs ömrü de uzuyor ama dezavantajı maliyetli olması en son fiyatlar ne oldu pek bir bilgim yok araştırabilirsinizpeki ne tavsiye ediyorsunuz hocam
Hocam nisanda almışız biz, şu an bizi ortalama 4 kişilik bir aile gibi düşünebilirsiniz, herhangi bir sıkıntısı yok gayet memnunuz. Yedek filtresi de duruyor.memnun musun. Benim bulunduğum yerde de öyle çok kısa sürede kireçten gözenekleri tıkanıyor