Filtreli duş başlığı önerisi

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,539
iyi forumlar
suyumuz fazla kireçli olduğundan filtreli duş başlığı lazım bütçemiz 1k kadar tavsiyelerinizi bekliyorum
temudan da olabilir

Nisan ayında bu arkadaşın önerisi ile linkteki ürünü almıştım eve, hala kullanıyoruz bir sıkıntısı yok. Yedek filtresi de duruyor henüz değiştirmedik.

Nisan ayında bu arkadaşın önerisi ile linkteki ürünü almıştım eve, hala kullanıyoruz bir sıkıntısı yok. Yedek filtresi de duruyor henüz değiştirmedik.

işe yarıyor mu peki

Bizzat kendim su arıtma işiyle epey bir zaman uğraşmıştım gerçekten kireci arıtmak çözmek için 1k 2k bütçelerde hiçbir şekilde çözüm olduğunu duymadım görmedim bilginize.

memnun musun. Benim bulunduğum yerde de öyle çok kısa sürede kireçten gözenekleri tıkanıyor

Bizzat kendim su arıtma işiyle epey bir zaman uğraşmıştım gerçekten kireci arıtmak çözmek için 1k 2k bütçelerde hiçbir şekilde çözüm olduğunu duymadım görmedim bilginize.
peki ne tavsiye ediyorsunuz hocam

peki ne tavsiye ediyorsunuz hocam
En güzeli yumuşatma sistemleri kireci tamamen alıyor tüm eve kireçsiz su gidiyor. Mesela çamaşır bulaşık makinesi vs ömrü de uzuyor ama dezavantajı maliyetli olması en son fiyatlar ne oldu pek bir bilgim yok araştırabilirsiniz

memnun musun. Benim bulunduğum yerde de öyle çok kısa sürede kireçten gözenekleri tıkanıyor
Hocam nisanda almışız biz, şu an bizi ortalama 4 kişilik bir aile gibi düşünebilirsiniz, herhangi bir sıkıntısı yok gayet memnunuz. Yedek filtresi de duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,064
Üyeler
188,198
Son üye
erenduman
Geri