Creality ender-3 v3 ke 3d alınır mı? (ilk yazıcım)

Kerimkygn

80+
Reaksiyon skoru
28
creality ender-3 v3 ke 3d modelini buldum ilk yazıcım bütçe 17k maks sizce hangi yazıcıyı almalıyım simdiden çok teşekkürler

Açık ve net bir şekilde söylüyorum ki Creality yazıcı alınmaz. Belki k2 serisi alınabilir. Bulabilirsen 2. el Bambu lab p1s veya sıfır A serisinden al.

Açık ve net bir şekilde söylüyorum ki Creality yazıcı alınmaz. Belki k2 serisi alınabilir. Bulabilirsen 2. el Bambu lab p1s veya sıfır A serisinden al.
ikinci el yönelmek istemiyorum
2 side bütçemi asıyor hocam

Şuan bambunun 30klık modeli 20ye düşmüş durumda onu al

creality ender-3 v3 ke 3d modelini buldum ilk yazıcım bütçe 17k maks sizce hangi yazıcıyı almalıyım simdiden çok teşekkürler
Şahsen çok fazla sorun yaşayan var SE ve KE serilerinde. Ki zaten bayağı bir yerinden kısılmış makineler. Elegoo neptune 4 pro önerebilirim lakin İlk yazıcı olarak Bambu lab A1 modeli en mantıklısı.

Neden bende k1 max var bir sıkıntısını görmedim

Neden bende k1 max var bir sıkıntısını görmedim
Elinize bi Bambu lab p1s veya X1C alın ve kalite farkını görün. Baskıya başlama süreleri arasında bile çok fark var. Ayrıca çok özensiz eski parçalarla toplanan makineler k1 serisi.

Elinize bi Bambu lab p1s veya X1C alın ve kalite farkını görün. Baskıya başlama süreleri arasında bile çok fark var. Ayrıca çok özensiz eski parçalarla toplanan makineler k1 serisi.
Doğrudur ben başka yazıcı kullanmadım hiç k1 max bana göre baya üst düzey

Yakın zamanda K1C kullanmıştım lakin bu şekilde kalitesizlikle alakalı bir durumla karşılaşmadım şahsen. Gidipte ender 3 veyahut anet A8 değil zaten bunlar. Kullanımı bayağı rahat ve basitti.

Yakın zamanda K1C kullanmıştım lakin bu şekilde kalitesizlikle alakalı bir durumla karşılaşmadım şahsen. Gidipte ender 3 veyahut anet A8 değil zaten bunlar. Kullanımı bayağı rahat ve basitti.
Elimdeki Bambu Lab P1S modeli yazıcının her yerini açıp kurcalamış biri olarak bu yorumu yapıyorum. Açarken hiç bir vidası yalama bile olmazken kuzenimin K1C modeli yazıcısının vidaları kolaylıkla yalama olmaya müsaitti. Özellikle alt taraftaki koruyucu braketi çıkaramadım çünkü vidaları o kadar kötüydü ki hemen deforme oldu. Creality Ender serisinden beri basit bir vizyonu var, yazıcı modeli çıksın kötü bir kopyasını yap, topluluk ürünü iyileştirmek için çalışsın yapılan içeriğe çök ve upgrade kit üretip sat veya bir sonraki modele uyarla... Ve yazılım desteğini de yeni bir seri çıkınca hemen kesmekten ibaret. Bambu Lab ise ürünlerine aktif olarak yazılım desteği sağlıyor. Bu konuda da kesinlikle diğer firmaların önüne geçiyor (Prusa hariç)

Geri