OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,718
Değil sanırımAlıntıyı görüntüle
beyler lütfen bunun 10k tl olan modeli olduğunu söyleyin cmaskmfkmsafa
Değil sanırımAlıntıyı görüntüle
Malesef degilAlıntıyı görüntüle
10k olan Barracuda Pro diye biliyorum hocam. Düz Barracuda daha alt bir modelAlıntıyı görüntüle
böyle diyor
öldürün beni10k olan Barracuda Pro diye biliyorum hocam. Düz Barracuda daha alt bir model
Niye hocam?öldürün beni
iptal edicem ama çok yükselmiştim hgühühühğğğ heyecanla almıştımNiye hocam?
Satın aldıysan iptal et istemiyorsan.
Yarın bir bakayım buraya görsel eklerim bromValla hocam paneli görmediğim için bir şey diyemiyorum ama panel temizse sadece çizgilerdir piksel hatalarıdır vs. varsa bunları kullanıcı hatası olarak sınıflandırmazlar.
10k olan bu değil baracuda x chroma rgb olanAlıntıyı görüntüle
Bir bak hocam, panelin kaplamasında çiziktir darbe izidir vs. bir şey yok ise temizse garantiden faydalanarak paneli değiştirtebilirsin.Yarın bir bakayım buraya görsel eklerim brom
6500 e geldi sıfırdı bana gelenAirpods Pro 2 ne kadara gelmişti?
6500 e satıldıgında almıstım sıfır halde geldi şimdi cok artmıs fiyatı alınmazairpods çokta mantıklı değil ikinici elde ztn faturalı hatta 3 4 aylık bulursun bu paralara ve daha ucuzuna
alınır ama biraz sans isi yukarıdada yazdıgım gibi 6500 e airpods pro 2 satıldı bir cok kişi aldı vasat halde gelende vardı bana gelen gibi sıfır olanda vardı uygna bulduysan al sonucta amazon iade edebilirsin icine sinmezseDostlar depodan 2. El kulak içi kablosuz kulaklık alınır mı sıfır cihazlara mı yöneleyim
Alıntıyı görüntüle