🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Değil sanırım
1760736316534.webp

böyle diyor

Valla hocam paneli görmediğim için bir şey diyemiyorum ama panel temizse sadece çizgilerdir piksel hatalarıdır vs. varsa bunları kullanıcı hatası olarak sınıflandırmazlar.
Yarın bir bakayım buraya görsel eklerim brom

Yarın bir bakayım buraya görsel eklerim brom
Bir bak hocam, panelin kaplamasında çiziktir darbe izidir vs. bir şey yok ise temizse garantiden faydalanarak paneli değiştirtebilirsin.
Zaten bu fiyatlara satılan monitörlerin çoğu (en azından bana gelenlere baktığımda) servisten çıkıp iade şeklinde Amazon'a dönen ürünler.
Çoğu kullanıcı servis ile vs. uğraşmamak için iade yolunu tercih ediyor. Bu yüzden monitörün panelinde piksel hatalarıdır vs. bu tarz kullanıcı hatası olmayan durumlar oluyor. Uğraşmak isteyene serviste değiştirilebilir çünkü çoğunun garantisi var.

• Beğen
Reaksiyonlar: 90's
Airpods Pro 2 ne kadara gelmişti?
6500 e geldi sıfırdı bana gelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

airpods çokta mantıklı değil ikinici elde ztn faturalı hatta 3 4 aylık bulursun bu paralara ve daha ucuzuna
6500 e satıldıgında almıstım sıfır halde geldi şimdi cok artmıs fiyatı alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar depodan 2. El kulak içi kablosuz kulaklık alınır mı sıfır cihazlara mı yöneleyim
alınır ama biraz sans isi yukarıdada yazdıgım gibi 6500 e airpods pro 2 satıldı bir cok kişi aldı vasat halde gelende vardı bana gelen gibi sıfır olanda vardı uygna bulduysan al sonucta amazon iade edebilirsin icine sinmezse

Son düzenleme:
aldığım her ürün açılıp kullanılmıştı

galaxy tab s9 testlerini bitirdim gece vakti
ekranda sıfır hata var
pili az gibi geldi 7 dakikada 1 birim iniyor %20 civarı parlaklık yotube reddit açıkken.
belki de alan kişi pil ömrünü beğenmedi iade etti
hyperspeed razer kulaklık synapse çalışmıyor windows bölge değiştirmeden iade sebebidir. kim uğraşır adam haklı
sweat shirt küçük gelmiştir iade. zayıfla kardeşim:)
barracuda şarj olmuyordu iade etmiş
yani her ürün bir sebeple beğenilmemiş iade olmuş

beklentileriniz yüksek olmasın

sıfır almıyorsunuz

monitörlerde ölü piksel vardır ışık sızması vardır bunu düşünerek alın . sıfır mal almıyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,650
Üyeler
184,036
Son üye
Harman
Geri