Superonline 1000mpbs indirme sorunu

Paxcilius

80+
Reaksiyon skoru
0
1000mpbslik paket kullanıyorum ama herhangi bir platformda asla bu hızlara erişemiyorum (Steam Battlenet Xbox EpicGames) 3 farklı ethernet kablosu kullandım aynı. Sürekli operatörü aradım çözülmedi. speedtest.webphız.webp
Sorun ne olabilir?

650 yi çok nadir geçiyorsun değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

700-800 ün üstünü steam de göstermiyor.

Xbox en kötüsü

tt 1000mpbs
1760789658258.webp

Son düzenleme:
benim de tt 1000mbps steamde max 750 gördüm 500'ün altına düşmedi
bu zamana kadar hiç dikkat etmedım açıkcası konuyu görünce denedım 667 cıktı ama cat6 kablom uzun benım o faktörden dolayı olabilir mi speed test 940 civarı alıyorum.

bu zamana kadar hiç dikkat etmedım açıkcası konuyu görünce denedım 667 cıktı ama cat6 kablom uzun benım o faktörden dolayı olabilir mi speed test 940 civarı alıyorum.
zamandan zamana değişiyor hocam bugün format attım oyunları baştan yüklerken steamde 860 gördüm. istemciden istemciye ve ağ'ın müsaitlik durumuna göre indirme hızı değişebiliyor bu tür zamanlarda.

bende de internet hız testi yapıyorum 900 küsür çıkıyor ama indirme 600-700 arası

1000mpbslik paket kullanıyorum ama herhangi bir platformda asla bu hızlara erişemiyorum (Steam Battlenet Xbox EpicGames) 3 farklı ethernet kablosu kullandım aynı. Sürekli operatörü aradım çözülmedi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sorun ne olabilir?
Aldığın 944 bile az bir sayı ben 960-970 lerde alıyorum min muhtemelen bir yerde hata var modemin kablolarında olabilir birisini çağırabilirsin istersen

Steamdede 140 mb indirebiliyorum saniyede ve artıyor böyle

Geri