Verdiği modemler zort kullanıcı adı şifre vermedikleri içinde başka modem kullanılmıyor tuhaf bir döngü1000mpbslik paket kullanıyorum ama herhangi bir platformda asla bu hızlara erişemiyorum (Steam Battlenet Xbox EpicGames) 3 farklı ethernet kablosu kullandım aynı. Sürekli operatörü aradım çözülmedi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sorun ne olabilir?
Türk Telekom 750 mbps kullanıyorum GTA 5'i 30 kusur dk indirdi normal degilmi bu değer?Verdiği modemler zort kullanıcı adı şifre vermedikleri içinde başka modem kullanılmıyor tuhaf bir döngü
benim de tt 1000mbps steamde max 750 gördüm 500'ün altına düşmeditt 1000mpbs
Alıntıyı görüntüle
bu zamana kadar hiç dikkat etmedım açıkcası konuyu görünce denedım 667 cıktı ama cat6 kablom uzun benım o faktörden dolayı olabilir mi speed test 940 civarı alıyorum.benim de tt 1000mbps steamde max 750 gördüm 500'ün altına düşmedi
zamandan zamana değişiyor hocam bugün format attım oyunları baştan yüklerken steamde 860 gördüm. istemciden istemciye ve ağ'ın müsaitlik durumuna göre indirme hızı değişebiliyor bu tür zamanlarda.bu zamana kadar hiç dikkat etmedım açıkcası konuyu görünce denedım 667 cıktı ama cat6 kablom uzun benım o faktörden dolayı olabilir mi speed test 940 civarı alıyorum.
Aldığın 944 bile az bir sayı ben 960-970 lerde alıyorum min muhtemelen bir yerde hata var modemin kablolarında olabilir birisini çağırabilirsin istersen1000mpbslik paket kullanıyorum ama herhangi bir platformda asla bu hızlara erişemiyorum (Steam Battlenet Xbox EpicGames) 3 farklı ethernet kablosu kullandım aynı. Sürekli operatörü aradım çözülmedi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sorun ne olabilir?