Superonline 1000mpbs indirme sorunu

işlemcinde iyi internetınde iyi senın problemin ne o zaman sıkıntı steam'de o zaman
bende sorun yok zaten konu sahibinde sorun var benim internetim problemsiz
1000mpbslik paket kullanıyorum ama herhangi bir platformda asla bu hızlara erişemiyorum (Steam Battlenet Xbox EpicGames) 3 farklı ethernet kablosu kullandım aynı. Sürekli operatörü aradım çözülmedi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sorun ne olabilir?
sadece steamda mı bu şekilde başka yerleri denediniz mi uygulama olarak değil google üzerinden indirmeler nasıl torrent deneyin indirmeler nasıl

Openwrt kurmadan 1000 sabit ve üstünü zaten alamazsınız bunun içinde keenetic modeme ihtiyaç var

bende sorun yok zaten konu sahibinde sorun var benim internetim problemsiz

sadece steamda mı bu şekilde başka yerleri denediniz mi uygulama olarak değil google üzerinden indirmeler nasıl torrent deneyin indirmeler nasıl
önceden yüksek hız alabiliyordum fakat bir anda değişti, chrome üzerinden 2mb ile indirme yapıyorum diğer platformlarda da aynı hız steam ile

önceden yüksek hız alabiliyordum fakat bir anda değişti, chrome üzerinden 2mb ile indirme yapıyorum diğer platformlarda da aynı hız steam ile
Daha önce yüksek hız alıp suan düşük alıyorsanız hiç uğraşmayın arayın superonlineyi modemde sıkıntu olduğunu söyleyin gelip yeni modem takıyorlar büyük ihtimal sizin sorun ya modem ya kavlo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,740
Üyeler
184,677
Son üye
Duezj
Geri