❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Bu normal bir durum; biz buna “dead zone” (ölü bölge) diyoruz. Ne yazık ki bu cihazda dead zone ayarını değiştirme imkânınız yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gamepad, giriş seviyesi için güzel bir cihaz. Ancak bütçen varsa daha üst seviye bir model alman çok daha iyi olur; oyun deneyimin de belirgin şekilde artar. İstersen bütçeni belirt, ne alabileceğini detaylı şekilde söyleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatta daha iyi bir gamepad yok maalesef
bütçe 20 k ne alabilirim

Açıkçası onu şimdilik sadece şeytan diyor. :kedi:

Ama bu ticari mantık bana göre çok yanlış. İki gün önce 1150 TL' ye almışız. 2 gün sonra 899 TL. En azından kısa sürede alanlara bir hediye çeki, farkın tazmini v. b. Olur. Hepimiz bu ortamları takip eden insanlarız. Sanki kendileri bu konuları, mesajları takip etmiyor mu?

Ayrıca başka bir konuda da paylaştığım gibi benim 2 çocuğum var. Bazen party bazlı ya da emulatör oyunlarından açıp dördümüz oyun oynuyoruz. Ne demek yalnızca bir sipariş verilebilir? Verilmiş olan ikinci sipariş otomatik olarak nasıl iptal/iadeye düşebilir? En az iki taneye ihtiyacım var ve al satçı değilim. Ticari yaklaşımı yüzünden gerçekten incehesap çok gereksiz incehesap peşine düşmüş bence.

Bu arada gamepad şu anda trendyolda 1439 TL olarak listeleniyor. Bilginize.
bu hareketin turkcesi "haha enayilere nasil da 1100liradan gaming gecesi adi altinda gecirdik bi de ustune nasil da dalga gectik" idir incehesap boykot listesinde benim icin 200 lira umrumda degil ama yapilan hareket hic hos degil

Açıkçası onu şimdilik sadece şeytan diyor. :kedi:

Ama bu ticari mantık bana göre çok yanlış. İki gün önce 1150 TL' ye almışız. 2 gün sonra 899 TL. En azından kısa sürede alanlara bir hediye çeki, farkın tazmini v. b. Olur. Hepimiz bu ortamları takip eden insanlarız. Sanki kendileri bu konuları, mesajları takip etmiyor mu?

Ayrıca başka bir konuda da paylaştığım gibi benim 2 çocuğum var. Bazen party bazlı ya da emulatör oyunlarından açıp dördümüz oyun oynuyoruz. Ne demek yalnızca bir sipariş verilebilir? Verilmiş olan ikinci sipariş otomatik olarak nasıl iptal/iadeye düşebilir? En az iki taneye ihtiyacım var ve al satçı değilim. Ticari yaklaşımı yüzünden gerçekten incehesap çok gereksiz incehesap peşine düşmüş bence.

Bu arada gamepad şu anda trendyolda 1439 TL olarak listeleniyor. Bilginize.
hepsiburada da aynı fiyat hocam ordan da bir tane alırsanız uyguna iki adet almış olursunuz

1760802748319.webp

hahaa öğlen attığım mesaja bakın :D hbde indirim yok demiştim yapmışlar :D

HB de 50 100tl indirim oluyor. Vodofonelulara ekstra indirim veriyor.

An itibari ile stok bitt, 850ye geldi bana da.

1760803576897.webp

Geri