❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

kendi sitesinde bakın kendi sitesinde gaming gecesinde bile 1099 liraya satın aldığımız kol trendyol da nasıl 899 liraya satılıyor gerçekten anlamak zor :D Burada 200 lira sorun değil ama kendi sitesinde ürünün daha ucuz olması gerekirken trendyol gibi pazaryerinde daha ucuza satıyor bir de %20 komisyon var trendyol da :D

Bu kalitede bir gamepadi bu fiyata satmaları çok tuhaf. Bu fiyattan kar ediyor olabilmelerinin tek sebebi çok yüklü miktarda ithal etmiş olmaları olabilir. Easysmx x15 i bile 1000 lira civarına getirttim ben temudan ki 6 aydır kullanıyorum inanılmaz memnunum. Bu da aynısı zaten üstüne hareket sensörünün de eklenmiş hali. Xbox Gamepadi falan hikaye bunun yanında, bi kere hall effect ile drift yok en önemlisi bu xbox Gamepadde olmayan bunda olan diğer tüm özellikler de cabası. Çektim dursun kenarda. İhtiyacı olmayan da alsın en kötü 1100-1200 liraya satarsınız.

1200tl ye alınır mı? bu kol değermi?

Olay şu sanırım Emin Çıtak'ın videoya özel trendyol indirimi yapmışlar. Video açıklamada direkt trendyol linki var, iş birliği yani. Ama biz geçen hafta kendi sitesinden cuma indiriminden 200 lira fazlaya aldık. 200 lira sorun değil diyelim hadi, bence yapılan ayıp bi şey. Bi daha cuma indirimlerini filan takip edeceğimi sanmıyorum.

kutusunu çöpe attım yoksa iade ederdim. ayıp şu yapılan paranın miktarı önemli değil 200 lira günümüzde para da değil fakat bu müşteriyle alay etmektir. olağandışı bi indirim olmadığı sürece bu siteyle işim olmaz artık
Aynen öyle, benim için de 200TL falan mevzu değil ve birden fazla kez oldu, ürünü daha pahalıya bi' şekilde iteliyolar, sonra da ucuza satıyolar.
Uğraşmak istesem kutusuyla duruyor ama gerek yok, bundan sonra hiç bi' şekilde alış-veriş yapmam.
Milletin aklıyla alay ediyolar. Kaldı ki belki o 200TL'ye çok ihtiyacı olan öğrenci alıyor bunu. Kimseye de tavsiye etmem artık bu siteyi.
Yeri geliyor parça alacak olanlara bekle cuma indirimleri diyordum ama gerek yok...

Alacağım 2 tane gamepad. 2 tanede fiyat farkı 500 TL. Gidip alayım dedim paşalar ikinciyi aldırmıyormuş. Arkadaş şeytanlar diyor hepsini iptal et. :mad:

Alacağım 2 tane gamepad. 2 tanede fiyat farkı 500 TL. Gidip alayım dedim paşalar ikinciyi aldırmıyormuş. Arkadaş şeytanlar diyor hepsini iptal et. :mad:
valla hocam trendyoldan aldıysanız aynı fiyata sizden alabilirim direkt iade etmeyi düşünüyorsanız

valla hocam trendyoldan aldıysanız aynı fiyata sizden alabilirim direkt iade etmeyi düşünüyorsanız
Açıkçası onu şimdilik sadece şeytan diyor. :kedi:

Ama bu ticari mantık bana göre çok yanlış. İki gün önce 1150 TL' ye almışız. 2 gün sonra 899 TL. En azından kısa sürede alanlara bir hediye çeki, farkın tazmini v. b. Olur. Hepimiz bu ortamları takip eden insanlarız. Sanki kendileri bu konuları, mesajları takip etmiyor mu?

Ayrıca başka bir konuda da paylaştığım gibi benim 2 çocuğum var. Bazen party bazlı ya da emulatör oyunlarından açıp dördümüz oyun oynuyoruz. Ne demek yalnızca bir sipariş verilebilir? Verilmiş olan ikinci sipariş otomatik olarak nasıl iptal/iadeye düşebilir? En az iki taneye ihtiyacım var ve al satçı değilim. Ticari yaklaşımı yüzünden gerçekten incehesap çok gereksiz incehesap peşine düşmüş bence.

Bu arada gamepad şu anda trendyolda 1439 TL olarak listeleniyor. Bilginize.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri