🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

İncehesap denen sitenin tüketiciyi alenen soyması bu başka bi' şey değil. Sözde cuma indirim diye milleti topluyolar, sonrasında oradaki fiyatların daha da altına satıyolar. Buradaki kar marjını siz düşünün artık. Daha da toplu iğne bile almam bu siteden. Gider fazla para verir başka yerden alırım ama bunalara paramı yedirmem.
Kesinlikle katılıyorum. (y)

hiç bilmiyorum
1760789881824.webp

Başka bir forumda böyle bir cevap buldum.
O zaman bu fiyata alınır.
Yahu hiç kullanmıycam ama niye almak istiyorum ben bu ürünü :D

Alıntıyı görüntüle
Başka bir forumda böyle bir cevap buldum.
O zaman bu fiyata alınır.
Yahu hiç kullanmıycam ama niye almak istiyorum ben bu ürünü :D
Benim sağ elimde sorun var ağrıyor karpal tünel diyen var bilmem ne tünel diyen var oyun kolunu mouse u uzun süre tutamıyorum eğer hafif ve kullanışlı ise tam aradığım ürün olacak o yüzden aldım

900 tl den aldım bakalım kol ile oynancak bir şey de oynamıyorum ama el altında dursun belki nostaji yapıp most wanted falan oynarım :D

Arkadaş ayıp ama artık. Onların böyle fiyatlandırması değil de kargodaki ürünleri iptal edip tekrar sipariş geçmek mi günah olacak? Neredeyse hakettiler diyeceğim.

Arkadaş ayıp ama artık. Onların böyle fiyatlandırması değil de kargodaki ürünleri iptal edip tekrar sipariş geçmek mi günah olacak? Neredeyse hakettiler diyeceğim.
Köydeyim merkeze gidip uğraşasım yok, merkezde olsam anında iadeyi basmıştım. Protesto edin arkadaşlar iadeleri basın.

Ben alamıyotum normal mi?Finansbank kartım.Bu bankaya ait kartlar kullanılmaıyor başka banka ile deneyin diyor.İstanbul içi alan ve iade edecek varsa onlardan alabilirim

kutusunu çöpe attım yoksa iade ederdim. ayıp şu yapılan paranın miktarı önemli değil 200 lira günümüzde para da değil fakat bu müşteriyle alay etmektir. olağandışı bi indirim olmadığı sürece bu siteyle işim olmaz artık

Geri