🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Sağ ve sol analoğu hareket ettirirken hafif ettirince algılamıyor tam hareket ettirmem gerekiyor bunu nasıl çözerim

@Diavelin @katipke alınır mı dostlar şu anki fiyata? İndirim mi beklemek daha iyi olur? Çok kararsızım süper nova cylone2 de alabilirim daha daha üst model tepe model ne varsa

Sakın Logitech F710 Almaya kalkma berbat ve kronik sorunlu
Bi de artık gamepad çağının çok çok gerisinde kaldı bunlar. Zamanında pek markalı alternatif yok diye alınabilirdi ama şuan için gerçekten dediğin gibi gereksiz geliyor bana.

Bi de artık gamepad çağının çok çok gerisinde kaldı bunlar. Zamanında pek markalı alternatif yok diye alınabilirdi ama şuan için gerçekten dediğin gibi gereksiz geliyor bana.
Sırf ets2 ve rocket oynamak için falan alıyorum gamepad yoksa almam ihtiyaç duymuyorum fps oynuyorum gamepadle oynanmaz diye düşünüyorum sevmiyorum ben

Sağ ve sol analoğu hareket ettirirken hafif ettirince algılamıyor tam hareket ettirmem gerekiyor bunu nasıl çözerim

Bu normal bir durum; biz buna “dead zone” (ölü bölge) diyoruz. Ne yazık ki bu cihazda dead zone ayarını değiştirme imkânınız yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Diavelin @katipke alınır mı dostlar şu anki fiyata? İndirim mi beklemek daha iyi olur? Çok kararsızım süper nova cylone2 de alabilirim daha daha üst model tepe model ne varsa

Bu gamepad, giriş seviyesi için güzel bir cihaz. Ancak bütçen varsa daha üst seviye bir model alman çok daha iyi olur; oyun deneyimin de belirgin şekilde artar. İstersen bütçeni belirt, ne alabileceğini detaylı şekilde söyleyeyim.

Ula alacaktım kararsız kaldım başka da ne alınır bu paraya
Bu fiyatta daha iyi bir gamepad yok maalesef

Bu normal bir durum; biz buna “dead zone” (ölü bölge) diyoruz. Ne yazık ki bu cihazda dead zone ayarını değiştirme imkânınız yok.

Bu gamepad, giriş seviyesi için güzel bir cihaz. Ancak bütçen varsa daha üst seviye bir model alman çok daha iyi olur; oyun deneyimin de belirgin şekilde artar. İstersen bütçeni belirt, ne alabileceğini detaylı şekilde söyleyeyim.

Bu fiyatta daha iyi bir gamepad yok maalesef
peki bu bir ayıplı ürün mü oluyor ona göre iade edeceğim de

Hayır sayılmıyor

Machenike g1 tri mode nasıl acaba 1600 civarı 1000 hz , hall effect filen mevcut

x15(force'den farkı yok), bbw gale hall vardı aylardır kullandım modeller claws'ı dün başka bir forumda görüp kuponum var diye aldım. xaby tuşları başta olmak üzere tüm tuşları diğeri 2 modelden daha iyi bir hissiyat veriyor. Ajazz ve Easysmx markasında bu modelin stickler TMR olarak belirtilmiş biraz araştırıp TMR olduğuna emin olursam ATK Axe Pro almaktan vazgeçerim ama şuan ilk izlenim için beğendim. Yorumum tuş hissiyatından ibaret deneyimimi daha sonra iletebilirim
Hocam son düşüncelerin neler claws ile ilgili nereden aldın ve fiyatına değer mi

Son düzenleme:
Machenike g1 tri mode nasıl acaba 1600 civarı 1000 hz , hall effect filen mevcut

1600 TL’ye göre özellik bakımından Gamepower Force’un gerisinde kaldığı için daha düşük fiyata Gamepower Force varken almanızı önermem. Ancak biraz daha bütçe ayırabilirseniz, ATK Battle Axe veya BigBig Won Aether modellerini tercih edebilirsiniz.

Pc de Fc 25 oynamak için almayı düşünen varsa alabilir arkadaşlar 1 saattir kullanıyorum gecikme yaşamadım ama keşke uygulaması da olsaymış tüm ayarlamaları tuşlardan yapmak uğraştırıcı ben gibi kara düzen tak çalıştır kullanıyorsanız sorun yaşamazsınız 😅
1000032745.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,953
Üyeler
184,706
Son üye
kerimau09
Geri