Sakın Logitech F710 Almaya kalkma berbat ve kronik sorunluUla alacaktım kararsız kaldım başka da ne alınır bu paraya
Bi de artık gamepad çağının çok çok gerisinde kaldı bunlar. Zamanında pek markalı alternatif yok diye alınabilirdi ama şuan için gerçekten dediğin gibi gereksiz geliyor bana.Sakın Logitech F710 Almaya kalkma berbat ve kronik sorunlu
Sırf ets2 ve rocket oynamak için falan alıyorum gamepad yoksa almam ihtiyaç duymuyorum fps oynuyorum gamepadle oynanmaz diye düşünüyorum sevmiyorum benBi de artık gamepad çağının çok çok gerisinde kaldı bunlar. Zamanında pek markalı alternatif yok diye alınabilirdi ama şuan için gerçekten dediğin gibi gereksiz geliyor bana.
Sağ ve sol analoğu hareket ettirirken hafif ettirince algılamıyor tam hareket ettirmem gerekiyor bunu nasıl çözerim
Bu fiyatta daha iyi bir gamepad yok maalesefUla alacaktım kararsız kaldım başka da ne alınır bu paraya
peki bu bir ayıplı ürün mü oluyor ona göre iade edeceğim deBu normal bir durum; biz buna “dead zone” (ölü bölge) diyoruz. Ne yazık ki bu cihazda dead zone ayarını değiştirme imkânınız yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu gamepad, giriş seviyesi için güzel bir cihaz. Ancak bütçen varsa daha üst seviye bir model alman çok daha iyi olur; oyun deneyimin de belirgin şekilde artar. İstersen bütçeni belirt, ne alabileceğini detaylı şekilde söyleyeyim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyatta daha iyi bir gamepad yok maalesef
Hocam son düşüncelerin neler claws ile ilgili nereden aldın ve fiyatına değer mix15(force'den farkı yok), bbw gale hall vardı aylardır kullandım modeller claws'ı dün başka bir forumda görüp kuponum var diye aldım. xaby tuşları başta olmak üzere tüm tuşları diğeri 2 modelden daha iyi bir hissiyat veriyor. Ajazz ve Easysmx markasında bu modelin stickler TMR olarak belirtilmiş biraz araştırıp TMR olduğuna emin olursam ATK Axe Pro almaktan vazgeçerim ama şuan ilk izlenim için beğendim. Yorumum tuş hissiyatından ibaret deneyimimi daha sonra iletebilirim
Machenike g1 tri mode nasıl acaba 1600 civarı 1000 hz , hall effect filen mevcut