🔥İndirim GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

fc26 oynayan var mı bu gamepad ile ? ben mi oynayamıyorum anlamadım eski kolumdaki gibi hisiyati alamıyorum

fiyatına göre iyi demiştik ama alanlar pek memnun değil gibi.

Alışmanız uzun sürmez, en fazla 1–2 gününüzü alır. Ondan sonra simetrik gamepadleri aramazsınız. Ayrıca simetrik gamepadler az üretildiği için fiyatları genelde yüksektir; yani bu kalitede bir gamepadi neredeyse 2 katı fiyata almak zorunda kalırsınız. Bu yüzden size önerim, alışmaya çalışmanız olur çünkü bu gamepad, fiyatına göre gerçekten çok iyi bir cihaz.
gamesir nova lite 2 de jiroskop var mı ?

gaming gecesinde düşerse alınır mı hala? yorumlara baktım biraz ama pek iç açıcı değil gibi.

tüh ya ama gamepowerde var bunda da olmasını bekliyordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://wraithesports.com/products/...K1-aX3GEMXwByIPUuAdY_Ssx4IIQTlzm8YWOWci-AQGUQ bu üründe gyro da var bu ürün nasıldır
şu an nova 2 lite almayı düşünüyorum ama alternatiflere baktıkça kararsızlaşıyor insan
n11'den Gamesir Nova Lite 2 Oyun Kumandası 434805240 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kuponla 740tlye geldi ama satıcı sıkıntilı olabilir

tüh ya ama gamepowerde var bunda da olmasını bekliyordum

https://wraithesports.com/products/...K1-aX3GEMXwByIPUuAdY_Ssx4IIQTlzm8YWOWci-AQGUQ bu üründe gyro da var bu ürün nasıldır
şu an nova 2 lite almayı düşünüyorum ama alternatiflere baktıkça kararsızlaşıyor insan
bende çok arada kaldım bütce 2500tlydi bunu aldım 1160a sonra

n11'den Gamesir Nova Lite 2 Oyun Kumandası 434805240 seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Kuponla 740tlye geldi ama satıcı sıkıntilı olabilir
bune böyle

gamesir nova lite 2 de jiroskop var mı ?
Yok ama jiroskop çok kullanılan bir özellik değil, o yüzden jiroskop yerine daha kullanılabilir özelliklere sahip GameSir Nova 2 Lite.

gaming gecesinde düşerse alınır mı hala? yorumlara baktım biraz ama pek iç açıcı değil gibi.
Alınır. Neyin iç açıcı olmadığını söylersen, sana doğrusunu ve yanlışını söyleyeyim.

Geri